Responsive Image

Estratègia d’impuls de
l’activitat econòmica en locals
en planta baixa de Barcelona

Què és Amunt Persianes?

‘Amunt persianes’ és l’estratègia de dinamització de locals en planta baixa que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per reduir el nombre de locals buits a la ciutat i fomentar-ne una ocupació sostenible. Les diferents mesures es desplegaran progressivament al llarg del 2021-2023.

Els locals en planta baixa són un actiu estratègic per a la ciutat i ‘Amunt persianes’ pretén diversificar-ne els usos i vetllar per l'equilibri d’activitats als diferents districtes, mitjançant la col·laboració entre agents públics, privats i socials.

Mira el vídeo de presentació per saber-ne més.
També pots consultar la Mesura de Govern Amunt Persianes.
​​​


PRINCIPALS MESURES

Responsive Image

Ajuts per aixecar persianaLa convocatòria d’ajuts Impulsem el que Fas 2022 es troba en vies de resolució. Al setembre es farà pública la resolució provisional d’ajuts de fins a 20.000€ per a obrir nous negocis en locals en planta baixa a qualsevol punt de la ciutat i de 6.000€ per ajudar a comerços ja existents als barris de Pla de Barris que es plantegin millores de reimpuls.​​​​​​

Responsive Image

Busques local per al teu negoci? T'oferim una xarxa de locals municipals!

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa el programa d'activació de locals municipals que ofereix lloguers sota preu de mercat per a activitats econòmiques que dinamitzin socialment, culturalment i econòmicament l'entorn. Consulta les condicions d'aquesta convocatòria.

LOGOS PRINCIPALS MESURES

borsa

Borsa de lloguer Amunt Persianes

 

En els propers mesos, Barcelona Activa anunciarà la creació d’una borsa de lloguer de locals privats amb condicions avantatjoses per a la part propietària i la part arrendatària. Serà la borsa de lloguer Amunt Persianes.

Aviat disposarem de més informació.
logo_union_europea_next_generation
Observatori

Observatori de locals buits en planta baixa

Des de les diferents àrees de l’Ajuntament estem treballant en la compilació i anàlisi de dades relatius a l’oferta de locals en planta baixa a la ciutat i a la xarxa d’establiments comercials en general.

Aviat disposarem de més informació.
 
gobierno_con_plan_de_recu

Una estratègia de
reactivació econòmica

‘Amunt persianes’ és una mesura urgent i conjuntural de reactivació de l'activitat econòmica i l'ocupació, però alhora una estratègia de llarg de recorregut. Forma part dels eixos del Pla d’actuació de mandat 2021-2023 per a la recuperació i el rellançament de Barcelona. I ha de contribuir a donar resposta a la consecució de les fites derivades dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 a la ciutat.​​​​

Consulta totes les mesures de reactivació econòmica al web Barcelona mai s'atura.
 

CONTACTE

Vols més informació?

Busques un espai gran d'oficina?