Responsive Image

Estratègia d’impuls de
l’activitat econòmica en locals
en planta baixa de Barcelona
Què és Amunt Persianes?

‘Amunt persianes’ és l’estratègia de dinamització de locals en planta baixa que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per reduir el nombre de locals buits a la ciutat i fomentar-ne una ocupació sostenible. A través de diferents mesures, dona suport a l'empresa i l'emprenedoria a peu de carrer i fomenta així els barris vius econòmicament i socialment.

Pots consultar la Mesura de Govern 2021-2023.

També pots conèixer testimonis d'Amunt Persianes d’altres edicions.​PRINCIPALS MESURES

borsa

Intermedia Locals

Posem un marxa un nou servei municipal d'intermediació de lloguer de locals buits i ajuts de fins a 3.000€ per adequar locals que portin més de 12 mesos buits a Barcelona.
Si tens un local, t'ajudem a llogar-lo! Si busques espai per al teu negoci o la teva activitat comercial, t'ajudem a trobar-lo!

Més informació

Responsive Image

Xarxa de locals municipals

L’Ajuntament de Barcelona impulsa un programa d'activació de locals municipals que ofereix lloguers sota preu de mercat per a activitats econòmiques que dinamitzin socialment, culturalment i econòmicament l'entorn. Actualment el projecte es troba en fase de valoració de les propostes rebudes.

Responsive Image

Ajuts Impulsem el que fas

La 7a convocatòria d'Impulsem el que fas i la corresponent modalitat Amunt persianes, amb ajuts per a l 'obertura de negocis en planta baixa, tant nous com ja actius, obre el període de sol·licituds del 28/03 fins a l'11/05.

Observatori

Observatori de locals buits en planta baixa

Des de les diferents àrees de l’Ajuntament estem treballant en la compilació i anàlisi de dades relatius a l’oferta de locals en planta baixa a la ciutat i a la xarxa d’establiments comercials en general.

Aviat disposarem de més informació.

 
Responsive Image

Locals amb energia

Subvencions per a la promoció de l’estalvi i l’eficiència energètica de les activitats econòmiques que es desenvolupen en establiments de Barcelona.

Una estratègia de
reactivació econòmica

‘Amunt persianes’ és una mesura urgent i conjuntural de reactivació de l'activitat econòmica i l'ocupació, però alhora una estratègia de llarg de recorregut. Forma part dels eixos del Pla d’actuació de mandat 2021-2023 per a la recuperació i el rellançament de Barcelona. I ha de contribuir a donar resposta a la consecució de les fites derivades dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 a la ciutat.​​​​

Consulta totes les mesures de reactivació econòmica al web Barcelona mai s'atura.
 

CONTACTE

Vols més informació?

Busques un espai gran d'oficina?