IT Academy Empreses
Ruta de navegació
ITA Header

ITA - Caselles amb text - A IT Academy t’ajudem a trobar el perfil TIC que necessites
Gestionem les ofertes de feina de la teva empresa.
Difonem les teves vacants amb la nostra comunitat.
Fem selecció competencial amb tècniques validades.
ITA - Contacta'ns i el nostre equip es posarà en contacte amb tu!

i renovat


de personal
ITA - Els perfils que posem a la teva disposició
Els perfils que posem a la teva disposició
Front end Developer
PHP Developer
Java Developer
Nodejs Developer
Data Analyst
Les persones que finalitzen l’itinerari de Frontend estan capacitades per desenvolupar aplicacions web interactives, accessibles i optimitzades per a tota mena de dispositius, transformant dissenys en interfícies funcionals i modernes.
Dominen les tecnologies fonamentals del desenvolupament web com HTML5, CSS3, SASS i Bootstrap, així com les bases de JavaScript i TypeScript, aplicant bones pràctiques i patrons de disseny per a la construcció de components reutilitzables i fàcils de mantenir.
S'especialitzen en els frameworks més sol·licitats pel mercat laboral: Angular o React, amb els quals desenvolupen aplicacions, gestionen el cicle de vida de components, i implementen rutes, formularis i gestió d'estat.
Tenen coneixements de testing (unitari i funcional) i treballen des del primer dia amb GitHub, aplicant fluxos de treball com Git Flow i col·laborant a través de pull requests.
Finalitzen el seu recorregut amb una fase de projecte on simulen un entorn d’empresa real. Aquí treballen en equips multidisciplinaris amb metodologies àgils com SCRUM, consumeixen APIs per integrar serveis externs i fan ús d’eines d’Integració Contínua (CI) i Desplegament Contínu (CD).
Aquest perfil combina coneixements tècnics sòlids amb habilitats col·laboratives per crear interfícies d'usuari eficients, escalables i centrades en l’experiència de l’usuari.
Les persones que finalitzen l’itinerari Full Stack amb PHP estan preparades per abordar tant el desenvolupament de la part frontend com la part backend d’una aplicació web, convertint-se en perfils polivalents i altament sol·licitats.
Dominen el core de PHP aplicant bones pràctiques de codi net i reconeixent patrons de disseny. Desenvolupen aplicacions en arquitectures de capes (MVC) i client-servidor(API REST). A més, saben crear aplicacions robustes amb bases de dades relacionals (MySQL) i NoSQL (MongoDB). Són també capaços de programar testing automatitzat i controlar errors. Tot això potenciat amb el nostre framework PHP de referència, Laravel.
En l’àmbit del frontend, tenen coneixements sòlids d’HTML i CSS així com de maquetació responsive i integració amb serveis externs mitjançant consum d’APIs. Això els permet entendre i col·laborar fluidament amb perfils especialitzats en disseny i desenvolupament del client.
Aquest coneixement en front-end ve potenciat per l’ús del framework Tailwind i el motor de plantilles Blade. Aquest últim ens ve donat a Laravel.
Durant la fase d’especialització, aprenen, a més —amb el suport de la intel·ligència artificial— a desenvolupar un petit frontend que es connecta amb el backend mitjançant API REST, cosa que els permet entendre millor el flux de dades i la integració entre capes.
Fan ús de GitHub durant tot l’itinerari amb metodologies de treball com Git Flow, issues i pull requests.
En la fase de projecte final, participen en un desenvolupament col·laboratiu amb altres rols, utilitzant SCRUM, i apliquen pràctiques d’Integració i Desplegament Continu (CI/CD). També fan servir altres eines bàsiques com els contenidors Docker.
Aquest perfil destaca per la seva visió global del desenvolupament web i la seva capacitat per adaptar-se a diferents fases del projecte tecnològic.
Les persones que finalitzen l’itinerari de Backend amb Java són capaces de desenvolupar serveis robustos, escalables i segurs per gestionar la lògica i les dades d’aplicacions web i mòbils.
Dominen el core de Java i les seves bones pràctiques de programació orientada a objectes, aplicant principis SOLID i patrons de disseny per garantir sistemes ben estructurats, escalables i fàcils de mantenir. També treballen el testing automatitzat i el control d’errors. Aprenen a modelar i gestionar dades mitjançant bases de dades relacionals (MySQL) i NoSQL (MongoDB), i són capaces d’escriure consultes complexes i optimitzades.
S’especialitzen en el desenvolupament d’APIs RESTful utilitzant el framework Spring Boot, incorporant funcionalitats com autenticació i autorització mitjançant Spring Security i JWT, validació de dades i documentació dels serveis amb Swagger. A més, fan ús de SonarCloud per auditar la qualitat del codi i detectar vulnerabilitats o males pràctiques de manera automatitzada.
Durant la fase d’especialització, aprenen —amb el suport de la intel·ligència artificial— a desenvolupar un petit frontend que es connecta amb el backend mitjançant API REST, cosa que els permet entendre millor el flux de dades i la integració entre capes.
Al llarg de l’itinerari, treballen amb eines i entorns reals com Docker per a la creació de contenidors, i fan servir GitHub per a la col·laboració i control de versions mitjançant branques, commits i pull requests.
En la fase final, simulen el dia a dia d’una empresa real desenvolupant un projecte col·laboratiu utilitzant metodologies àgils com SCRUM i aplicant pràctiques de CI/CD per a la integració i desplegament continus.
Aquest perfil tècnic està preparat per assumir el desenvolupament i manteniment de sistemes complexos en entorns professionals.
Les persones que fan l'itinerari de Node.js tenen un coneixement sòlid de JavaScript avançat aplicat als servidors, coneixen bones pràctiques i patrons de disseny de software. Poden gestionar bases de dades relacionals i no relacionals, dissenyar estructures de dades i fer consultes. Programen servidors amb funcionalitats com la pujada d'arxius, l'autentificació amb JWT o APIs REST amb bases de dades i el framework Express.js. Tenen bases de unit testing, integració amb front end i comunicació en temps real amb Socket.io. Coneixement, ús i bones pràctiques del sistema de control de versions GIT.
Les persones que finalitzen el itinerari de Data Analytics són capaces de gestionar, analitzar i visualitzar dades per donar resposta a preguntes de negoci i facilitar la presa de decisions basada en dades.
Tenen coneixements sòlids en bases de dades relacionals (SQL), modelat i gestió de taules, així com en bases de dades no relacionals. Saben extreure dades mitjançant consultes SQL complexes i consumir dades des d’APIs externes.
Dominen les eines de visualització com Power BI, on creen dashboards interactius i informes personalitzats, i utilitzen Python (amb llibreries com Pandas, NumPy, Matplotlib i Seaborn) per al tractament i l’anàlisi de dades.
Per últim, passen per una fase de simulació empresarial en la qual reprodueixen el dia a dia d’una empresa real. Durant aquesta etapa treballen amb metodologies àgils com Kanban, fan ús de GitHub per a la col·laboració (issues, commits, pull requests...) i adquireixen habilitats professionals clau com la gestió del temps, el treball en equip i la comunicació efectiva.
Aquest perfil integra tant habilitats tècniques com analítiques i comunicatives per generar insights accionables i propostes de valor dins de qualsevol entorn organitzatiu.
ITA - Competències
socialització
compromís
ITA En Xifres
IT Academy en xifres



