Publicador de continguts

null Nou Barris celebra unes jornades de promoció econòmica

Cartell de les III Jornades de Promoció Econòmica a Nou Barris

Nou Barris celebra unes jornades de promoció econòmica

El districte organitza una trobada el 17 de novembre per reflexionar sobre el mercat de treball i l’ocupació de qualitat a Barcelona

Barcelona, 16 de nov. 2022

Les III Jornades de Promoció Econòmica al districte de Nou Barris arriben aquest dijous 17 de novembre. L’Ajuntament de Barcelona, amb la participació de Barcelona Activa, celebra una nova edició de les trobades, amb l’ocupació i la situació del mercat de treball com a protagonistes.

L’objectiu de la trobada se centra en debatre i conèixer els sectors generadors d'oportunitats d'ocupació, quines eines i recursos tecnològics hi intervenen i les competències clau per a la recerca de feina. Els actes comptaran amb persones expertes del sector i s’hi presentaran experiències innovadores en la creació de llocs de treball.

La jornada es dividirà en dues parts o sessions. Els actes matinals es dirigiran a entitats i persones tècniques i s’ha organitzat una taula rodona que presentarà 4 experiències innovadores en matèria d’ocupació, en què també es parlarà del programa Mentoring+. La sessió de la tarda estarà destinada a persones usuàries a través de xerrades sobre sectors generadors d’ocupació, competències i eines per la recerca de feina. La jornada es completarà amb dues xerrades a càrrec de Barcelona Activa titulades ‘Competències clau per a la recerca de feina’ i ‘Eines i recursos tecnològics per a la recerca de feina’,.

Si t’interessa el present i futur del mercat de treball a Barcelona, consulta tota la informació sobre les de promoció econòmica i ocupació en aquest enllaç.