Publicador de continguts

null El BIZ i el Saló de l’Ocupació tornen a Barcelona

El BIZ i el Saló de l’Ocupació tornen a Barcelona

El BIZ Barcelona i el Saló de l’Ocupació tornen a Barcelona

Els congressos dirigits a pimes i persones autònomes i a l’orientació professional se celebraran els propers 4 i 5 d’octubre

Barcelona, 21 de set. 2023

Els congressos BIZ Barcelona i Saló de l’Ocupació ja estan a punt d’arribar. Les dues fires se celebraran entre el 4 i el 5 d’octubre i repetiran format conjunt al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Barcelona Activa hi mantindrà un paper destacat amb espais d’assessorament, presentacions dels serveis que ofereix l’agència i xerrades sobre temàtiques especialitzades.

El BIZ Barcelona tornarà reformulat com el congrés de referència per als comerços, les pimes i les persones treballadores autònomes de la ciutat. L’edició d’enguany destacarà per centrar-se en tres reptes per a les empreses: la digitalització, la sostenibilitat i el propòsit. Des de Barcelona Activa s’hi organitzaran diferents xerrades, pitchs d’empreses i presentacions de serveis.

En relació al repte de la digitalització que afronten moltes empreses, l’agència hi farà una xerrada sobre el servei de suport a la digitalització i per a la tramitació del Kit Digital. També es parlarà sobre sostenibilitat i presentarà l’Oficina de la Transició Energètica impulsada amb PIMEC, així com els ajuts Locals amb energia. I pel que fa al propòsit empresarial, es donarà a conèixer el nou projecte Barcelona+B, centrat en promoure la col·laboració entre els actors de la ciutat per millorar-ne l’impacte social i ambiental.

En el cas del Saló de l’Ocupació, Barcelona Activa comptarà amb un estand propi on s’organitzaran diferents activitats, però també altres espais. La fira ofereix fins a cinc espais diferents per adaptar-se al que necessiti cada persona: Informa’t, Orienta’t, Descobreix, Prepara’t i Oportunitats professionals. A més, es presentaran iniciatives com el Mapa del Talent, la formació en programació i gestió de dades IT Academy i els cursos professionalitzadors de Reskilling sectorial.

Informa’t de totes les activitats, espais i horaris i aconsegueix la teva acreditació per al Saló de l’Ocupació i el BIZ Barcelona.