< Aprèn a
programar o analitzar dades
en 18 setmanes i reprograma el teu futur _/>

Què és IT Academy?

Amb IT Academy podràs canviar de de sector i convertir-te en programador/a o analista de dades en només 18  setmanes gràcies al seu innovador i personalitzat mètode d’autoaprenentatge. 
 
La formació presencial i gratuïta s'adapta al teu ritme de treball i a la teva disponibilitat,  inclou un servei de mentoria expert que t'acompanya durant tot el procés i et permet participar en equips de simulació de projectes reals.  

Un cop finalitzada la formació rebràs un certificat  on queden validats els coneixements adquirits i Barcelona Activa t'ofereix eines i acompanyament per a la recerca de feina

El 82% de l'alumnat ha trobat feina al sector TIC i amb una mitjana de salari superior a la de la resta de sectors

EN QUÈ VOLS FORMAR-TE?

Responsive Image

Front-End

El perfil professional de front-end developer s'encarrega principalment de construir la part visible d'una pàgina web (disseny, estructura, colors, etc.) i treballa amb tecnologies com Angular i React.
Responsive Image

Back-End

La posició de back-end developer s'encarrega de programar la part del web que no és visible amb tecnologies com Nodejs i Java. Se centra en totes les funcions que ofereix el web i les bases de dades.
Responsive Image

Data Analytics

Un/a especialista en Data Analytics depura, analitza i interpreta dades per extreure coneixements que impulsen decisions en organitzacions. Integra habilitats analítiques i estadístiques per descobrir patrons rellevants.
Responsive Image

Full Stack

Un  full stack developer és un programador/a que s'encarrega de controlar tant el desenvolupament front-end (client) com també el back-end (servidor) d'aplicacions web, programari i llocs web. 
Responsive Image

Business Intelligence

Analitza i interpreta les dades per millorar les decisions i el rendiment d'entitats. Treballa els conceptes teòrics de la intel·ligència de negoci i practica la recopilació i depuració de dades, la creació d'informes i la visualització de dades.
Responsive Image

Big Data

Gestiona i analitza grans volums de dades. Treballa les tècniques i eines principals per a la neteja de dades, els sistemes per a l'emmagatzematge distribuït o l'aplicació d'algoritmes de transformació i anàlisis de dades.

Botón Ver Cursos

SESSIÓ INFORMATIVA

Apunta't a una sessió informativa d'IT Academy per conèixer amb detall el programa, què has de fer per formar-hi part i com et pot ajudar a trobar feina en aquest àmbit.

HISTÒRIES D'ÈXIT

Raquel Alvear

"He passat de mestra a programadora de Business Intelligence gràcies al suport de coordinadors/es, professors/es i tots i totes les companyes."
Begoña Fernández

"Després de tota una vida dedicada al món de l'arquitectura i del disseny, he conegut el sector TIC. De la mà de l'IT Academy he après a desenvolupar-me i a fer-me un lloc en aquest camp."
Xavier Roldán

"M'havia quedat sense feina i vaig pensar en reconvertir-me. Gràcies a IT Academy vaig obtenir uns coneixements que m'han permès reincorporar-me al món laboral."
Esperanza León

"A IT Academy no només posen al teu abast els mitjans tècnics per formar-te sinó que et donen suport, et motiven per no rendir-te. El factor humà té més valor que el tecnològic."

Saps que les empreses que contracten talent TIC facturen més?

IT Academy ajuda la teva empresa a trobar el perfil TIC que necessites!

 

Gestionem la teva oferta de feina de forma gratuïta i sense cap compromís.

 

 

Difonem les teves vacants amb la nostra comunitat d'alumni.

 

 

Fem selecció competencial i amb skills tècniques validades.