Publicador de continguts

null Barcelona Activa promou una campanya sobre els serveis a Ciutat Vella

Barcelona Activa promou una campanya sobre els serveis a Ciutat Vella

Barcelona Activa promou una campanya sobre els serveis a Ciutat Vella

L’agència llança una acció comunicativa per informar sobre els equipaments al districte i sobre quins programes hi pot trobar la ciutadania

Barcelona, 28 de març 2023

Després d’arribar a les cases de Nou Barris, la campanya de Barcelona Activa sobre els serveis a la ciutadania i les empreses que ofereix continua a Ciutat Vella. L’agència està duent a terme una bustiada per informar dels serveis, programes i activitats que ofereix i als quals tenen accés les persones i empreses del districte. La iniciativa forma part de la campanya 'Barcelona Activa et connecta' que anima a utilitzar els serveis per trobar feina, formar-se, emprendre o impulsar un negoci.

Barcelona Activa promou l’acció per tal de donar a conèixer tots els equipaments on està treballant arreu del districte. L’espai de referència a Ciutat Vella és El Convent, dedicat a acompanyar joves en la recerca de feina i la millora professional. Acull serveis de formació i ocupació i tota mena d’activitats per a la gent jove i, a més, s’hi ofereix atenció i serveis en ocupació per a tota la ciutadania. De fet, el Punt de Defensa dels Drets Laborals (PDDL) ha canviat d’ubicació i també s’ha instal·lat a El Convent.

L’agència també disposa d’altres equipaments a Ciutat Vella. El Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica també compta amb un nou espai i ara el pots trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del districte. Ofereix serveis i assessorament per a comerços, empreses, entitats, persones autònomes i emprenedores. També hi ha al districte diferents Antenes Cibernàrium on cursar formacions tecnològiques de curta durada: a la Biblioteca Francesca Bonnemaison i al Movistar Centre de Plaça Catalunya.

Si vols conèixer la resta d’equipaments de Barcelona Activa, pots descobrir-los en aquesta pàgina!