Publicador de continguts

null Barcelona Activa llança una campanya per comunicar els serveis a la ciutadania i les empreses

La imatge de la campanya de Barcelona Activa

Barcelona Activa llança una campanya per comunicar els serveis a la ciutadania i les empreses

L'agència aposta per l'eslògan 'Barcelona Activa et connecta' per unir les persones amb els recursos per trobar feina, impulsar un negoci, formar-se o emprendre

Barcelona, 26 de maig 2022

Barcelona Activa, l’agència de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. La campanya parteix de l’eslògan 'Barcelona Activa et connecta' i té l’objectiu d’unir les persones amb els recursos per emprendre, impulsar un negoci, formar-se o trobar feina.

La iniciativa busca donar a conèixer tots els serveis a les persones que encara no han participat en algun dels programes i serveis de Barcelona Activa. Des d’aquesta setmana i fins al mes de juliol, la campanya comptarà amb materials com banderoles i cartells per la ciutat, però també en suports digitals. S’hi podran veure colors impactants i una imatge moderna que mostra la connexió dels interessos professionals amb les persones com a protagonistes de l’acció.

Barcelona Activa, que celebra 35 anys, treballa perquè Barcelona tingui una ciutadania més formada, amb una menor taxa d’atur i amb ocupació de qualitat. L’agència també s’esforça perquè les empreses trobin més espais de creixement i noves oportunitats de negoci. Cada any s’atenen més de 50.000 persones, sobretot d’una franja d’edat entre els 16 i els 65 anys, i més de 5.000 empreses.

Si vols més informació per connectar amb la campanya de Barcelona Activa, consulta aquest enllaç.