Publicador de continguts

null La Comunificadora busca nous projectes d’economia col·laborativa per impulsar-los

La Comunificadora

La Comunificadora busca nous projectes d’economia col·laborativa per impulsar-los

Aquest febrer comença la cinquena edició del programa d’impuls d’iniciatives d’economia col·laborativa orientades al procomú i al cooperativisme de plataforma en l’ecosistema de l’Economia Social i Solidària.

Barcelona, 08 de gen. 2021

La Comunificadora és un programa de Barcelona Activa, executat per femProcomuns i Labcoop amb la col·laboració del Free Knowledge Institute i el grup de recerca Dimmons de la UOC, adreçat a tots aquells projectes de l'àmbit de l'economia col·laborativa orientats a un model procomú o al cooperativisme de plataforma, que necessitin orientació i acompanyament o vulguin col·laborar amb altres projectes.

Els i les participants tindran l’oportunitat d’explorar la viabilitat i sostenibilitat dels seus projectes buscant fórmules de generar ingressos i d'organitzar la producció basant-la en relacions justes entre els diferents agents implicats.

Aquesta edició serà la cinquena i tindrà lloc de febrer a juny de 2021. Començarà amb una fase prèvia, ‘La Comunificadora s’engega’, en què s'oferirà formació oberta a tothom i es treballaran els projectes que formaran part del procés de selecció. La següent fase consistirà en el programa en si, el mes de març, que oferirà tallers formatius i de capacitació en els pilars de la sostenibilitat dels projectes, espais de treball col·laboratiu i acompanyament grupal, tutories i assessorament individual i personalitzat, i activitats de trobada amb iniciatives similars per generar sinergies.

Les sessions informatives es duran a terme els propers dies 11, 21 i 25 de gener a través de l’Aula Virtual. En aquest enllaç s’ofereix més informació sobre els continguts del programa i participants d’edicions anteriors.

 

Per obtenir més informació sobre altres programes i serveis d’emprenedoria social, es pot contactar amb el Servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària de Barcelona Activa. I per avançar i consolidar projectes ja iniciats, la comunitat d’incubació innoBAdora ofereix un entorn col·laboratiu de treball.