Publicador de continguts

null IT Academy fa una crida a persones que vulguin formar-se en el sector TIC 

IT Academy nous cursos 20-21

IT Academy fa una crida a persones que vulguin formar-se en el sector TIC 

L’alumnat podrà aprendre en 12 setmanes una de les tres especialitats que s’ofereixen: Back-end, Front-end o Data Science 

Barcelona, 26 de nov. 2020

El sector de les TIC és el que més ocupació de qualitat està generant a la ciutat de Barcelona, fins i tot durant la pandèmia. És per això que IT Academy de Barcelona Activa fa una crida a la ciutadania a formar-se en desenvolupament web i dades en només 12 setmanes i així trobar feina al sector digital. La formació està dirigida a tots aquells perfils que ja tinguin formació prèvia i també als que vulguin començar de zero o reinventar-se.  

Tanta és la demanda de perfils digitals a les empreses que, per promoure la formació i l’ocupació en el sector TIC, durant el 2021 Barcelona Activa amplia les places i preveu formar fins a 800 persones. El 76% de l’alumnat que ha passat per la IT Academy ja ha trobat feina al sector TIC. 

El mètode formatiu de la IT Academy es basa en el mètode learning by doing, és a dir, l’autoaprenentatge personalitzat i flexible, i es treballa a partir de la simulació de projectes reals. A partir d’ara, els i les alumnes que s’inscriguin a IT Academy podran escollir entre tres especialitats: Front-end, Back-end o Data Science

Com són aquests perfils digitals? 

  • Front-end developer: construeix majoritàriament la part visible d'una web, és a dir, el disseny, l'estructura, els colors, les animacions, els efectes, etc.  

  • Back-end developer: s’encarrega de programar la part del web que no és visible. Se centra en totes les funcions que ofereix el web i les bases de dades que hi estan vinculades. 

  • Data scientist: extreu informació de grans quantitats de dades, combinant l’estadística, les matemàtiques i la informàtica, amb l’objectiu de poder prendre decisions estratègiques.  

IT Academy també posa a l’abast de l’alumnat un servei de mentoria expert, amb acompanyament durant la formació i posteriorment en la cerca de feina. Si estàs interessat en trobar feina al sector TIC, no esperis més i inscriu-te a IT Academy. I si vols ampliar la teva formació en altres àmbits, consulta tot el que et pot oferir Barcelona Activa aquí