Publicador de continguts

null Vine al BIZ Barcelona i al Saló de l'Ocupació

Imatge de l'anterior edició del Saló de l'Ocupació

Vine al BIZ Barcelona i al Saló de l'Ocupació

L'esdeveniment de referència en emprenedoria i ocupació a la ciutat se celebra a Fira de Barcelona entre el 9 i 10 de novembre

Barcelona, 08 de nov. 2022

El Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació aterren demà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L’esdeveniment se celebrarà durant dues jornades en què s’han organitzat centenars d’activitats, tallers, market places i conferències. Els actes tractaran sobre recerca de feina, competències digitals, programació, finançament empresarial, digitalització per a empreses i pimes i noves oportunitats professionals, entre d’altres.

Barcelona Activa comptarà amb un estand propi de 100m2, ubicat al Palau 1 del BIZ Barcelona. L’espai oferirà assessorament sobre tots els recursos i programes per emprendre i trobar feina de l’agència. També acollirà activitats i tallers per orientar professionalment les persones visitants, s’hi projectarà el documental 'Ciutat en Beta' i s’hi ubicarà un food corner amb la participació d’empreses innovadores.

Tots dos salons estaran conformats per més d’una trentena d’entitats i organitzacions referents a Catalunya com el SOC, la Diputació de Barcelona, 42 Barcelona, Autoocupació, Fundesplai, Mercabarna, Guàrdia Urbana, Kreas, el Port de Barcelona i Aspasia, entre d’altres.

Encara ets a temps d’aconseguir el teu passi gratuït. Vine i reactiva el teu futur professional i el de la teva empresa. Descobreix tota la informació en aquest enllaç.