Publicador de continguts

null Titanium i Solar Box, projectes guanyadors del B-Blue

Titanium i Solar Box, projectes guanyadors del B-Blue

Titanium i Solar Box, projectes guanyadors del B-Blue

La segona edició del programa impulsat juntament amb Costa Cruceros i el Port de Barcelona ha potenciat una dotzena d’iniciatives d’economia blava

Barcelona, 23 d’oct. 2023

El programa B-Blue ha tancat la segona edició amb l’entrega dels premis als projectes més innovadors i més sostenibles. La iniciativa dona suport a les start-ups innovadores en el marc de l’economia blava amb la finalitat d’ajudar-les a validar el model de negoci i acompanyar-les en l’etapa de creixement.

B-Blue està impulsat per Barcelona Activa en col·laboració amb Costa Cruceros i el Port de Barcelona. El programa busca potenciar projectes empresarials d'economia blava que facin créixer l'activitat marítima sostenible a Barcelona i creïn nova ocupació i competitivitat empresarial. En la segona edició, 12 start-ups diferents han participat en les sessions de formació, networking, tutories personalitzades i mentoring.

L’acte de cloenda del programa ha servit per reconèixer dues empreses que representen un benefici per l’ecosistema marí i que compten amb un alt potencial de negoci. Titanium ha estat premiat com la iniciativa més sostenible, gràcies a un projecte que permet netejar residus biològics. El guardó, atorgat per Costa Cruceros, ha valorat que l’empresa evita les bioincrustacions en qualsevol superfície submergida sense generar residus químics.

L’altre premi, entregat pel Port de Barcelona, ha reconegut Solar Box com a iniciativa més innovadora, per un projecte que crea bateries per a embarcacions. L’empresa ha desenvolupat una tecnologia pròpia per la mobilitat elèctrica per la nàutica. Les dues start-ups premiades han rebut un xec de 10.000 euros cadascuna que els han de servir per a consolidar els negocis.

Informa’t i coneix el programa a través d’aquest enllaç!