Publicador de continguts

null El Think Net de Barcelona Activa analitza els reptes de futur del Deep Tech

Una de les presentació de la trobada del Think Net de Barcelona Activa sobre el Deep Tech

El Think Net de Barcelona Activa analitza els reptes de futur del Deep Tech

La tercera trobada de de la xarxa de persones expertes s'ha enfocat en la situació de present i futur de l’ecosistema tecnològic de la ciutat

Barcelona, 07 d’oct. 2022

El Think Net de Barcelona Activa continua avançant i debatent sobre els sectors estratègics de la ciutat i els reptes de ciutat que afronta. El 6 d’octubre, la xarxa d’intercanvi de coneixements formada per professionals i persones expertes de la ciutat ha celebrat la tercera trobada. La reunió s’ha centrat en debatre i reflexionar sobre el present i el futur sector estratègic Deep Tech, els reptes que té davant i quins casos d’èxit destaquen, entre d’altres.

La jornada ha comptat amb la participació de persones expertes de l’ecosistema i membres del Think Net que també van participar al congrés Barcelona Deep Tech Summit, com Aleix Valls, Pere Condom, Yolanda Pérez, Anna Grau, Carles Trenchs i Ramon Gras, entre d’altres. També hi ha assistit la fundadora de l’empresa NIVD World, Sònia Trigueros, que ha explicat l’experiència emprenedora i el cas d’èxit que ha viscut el seu projecte.

Barcelona Activa dona suport al creixement del sector Deep Tech i al posicionament de Barcelona com a referent en els sectors científic i tecnològic. Per enfortir tots dos àmbits, l’agència posa en marxa serveis i programes específics com Deep Tech Node i també, amb la celebració d’esdeveniments com el mencionat Barcelona Deep Tech Summit.

La xarxa Think Net de Barcelona Activa consisteix en un espai de trobada habitual amb la presència de 24 membres, persones expertes i referents de sectors molt diversos però estratègics per la ciutat. El projecte busca abordar nous reptes en ocupació, sostenibilitat econòmica, emprenedoria i innovació.

Consulta els nostres serveis i programes en aquest enllaç.