Publicador de continguts

null Palo Alto acull la nova incubadora d'indústries creatives de Barcelona

Barcelona Activa col·labora en la creació d’un nou espai per a l’emprenedoria en el sector audiovisual i de les noves tecnologies a la zona del Poblenou

Palo Alto acull la nova incubadora d'indústries creatives de Barcelona

Barcelona Activa col·labora en la creació d'un nou espai per a l'emprenedoria en el sector audiovisual i de les noves tecnologies a la zona del Poblenou

Barcelona, 19 de nov. 2021

La nova incubadora per a projectes de les indústries creatives a Palo Alto ja està en marxa. L’Ajuntament de Barcelona invertirà 5,5 milions d’euros en la rehabilitació de la ‘Nau E’, amb més de 2.000 metres quadrats, que acollirà el nou espai d’incubació. Una zona emblemàtica i símbol de la creativitat, la innovació i de la indústria creativa de Barcelona.

La incubadora de Palo Alto es tracta d’un nou laboratori per impulsar les indústries creatives que comptarà amb espais d’experimentació accessibles pel conjunt del teixit creatiu on es puguin crear nous productes i serveis amb suport de les tecnologies audiovisuals més avançades. Espais per allotjar a empreses noves, espais expositius i showroom perquè el talent creatiu s’aproximi al mercat.

Els objectius principals de la nova incubadora s’enfoquen en acompanyar les iniciatives emprenedores a sortir al mercat, sobretot els projectes vinculats amb el sector audiovisual i les noves tecnologies del so i la llum. Un espai motivador per la col·laboració publicoprivada, per tal que Palo Alto es converteixi en el nou espai de referència de l’emprenedoria creativa de la ciutat.

Si vols més informació sobre la nova incubadora de Palo Alto, descobreix-la en aquest vídeo!