Publicador de continguts

null Estrenem noves convocatòries de programes per emprendre

El grup de participants al Demo Day del programa de Preacceleració

Estrenem noves convocatòries de programes per emprendre

Barcelona Activa impulsa les edicions dels programes de suport a l'emprenedoria Creamedia, Idees Madures i Preacceleració

Barcelona, 20 de gen. 2022

Comencem el primer mes del 2022 amb la posada en marxa de noves edicions de programes per emprendre. Durant les properes setmanes, ja estan disponibles les inscripcions a les convocatòries dels programes Creamedia, Idees Madures i de Preacceleració.

Creamedia – Període d’inscripció fins al 13 de febrer

El programa dona suport a noves iniciatives dels sectors de les indústries creatives, culturals i complementàries. L’objectiu de la iniciativa se centra en transformar projectes innovadors d’aquest àmbit en empreses viables. La convocatòria consta de tres etapes diferents:

  1. Primera etapa (Bootcamp): Dura 5 dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci per tal de millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.

  2. Segona etapa (Programa): Incubació del projecte durant 6 mesos, es disposarà d’un espai de treball gratuït. Assessorament personalitzat, workshops i es treballarà d’una manera activa i en una comunitat emprenedora.

  3. Tercera etapa (Demo Day): Presentació del projecte davant d’un jurat (persones expertes externes). El millor projecte obtindrà un premi de 5.000€.

Idees Madures – Sessió informativa el proper 26 de gener

Es tracta d’una iniciativa dirigia a persones emprenedores de 40 anys o més, que estan en un procés de buscar suport i assessorament per impulsar idees de negoci. El programa inclou una etapa per idear un pla d’empresa a mida pel teu projecte, en què es donaran totes les eines de gestió necessàries en totes les àrees: màrqueting, recursos humans, organització finances i comptabilitat, entre d’altres.

També es duen a terme activitats per enfortir les competències empresarials per emprendre amb èxit i sessions per conèixer les fonts de finançament. Per últim, les persones participants podran rebre assessorament personalitzat i també es podran beneficiar dels coneixements d’altres persones emprenedores.

Preacceleració – Període d’inscripció fins al 20 de febrer

Un altre programa enfocat a impulsar projectes emprenedors i start-ups del sector deep tech que es trobin en les etapes inicials del procés emprenedor. Es tracta d’una convocatòria dirigida a iniciatives de Deep Tech Tecnologies disruptives i també a projectes en TRL4. Es faran tallers, mentoring, connexions amb l’ecosistema i espais de treball per portar la tecnologia al mercat.

Si necessites més informació sobre els nostres programes i serveis d’emprenedoria, consulta aquest enllaç.