Publicador de continguts

null Nova edició del programa 'Comerç a punt' per reactivar el comerç de proximitat

Comerç a punt

Nova edició del programa 'Comerç a punt' per reactivar el comerç de proximitat

El programa ofereix suport expert a tots aquells comerços que necessitin reorientar la seva estratègia empresarial, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda

Barcelona, 26 d’oct. 2020

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i la Direcció de Comerç, posa a disposició dels comerços i establiments de la ciutat el programa Comerç a punt per enfortir el teixit comercial dels barris de Barcelona.

Per fer front a les conseqüències de la COVID-19, el programa ofereix suport expert a tots aquells comerços que necessitin reorientar la seva estratègia empresarial, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda.

Els comerços que s'inscriguin al programa rebran entre 5 i 12 hores d'assessorament expert de manera presencial o telemàtica segons les seves necessitats, respectant els ritmes de treball de cada negoci i de forma completament gratuïta.

Comerç a punt té places limitades fins a l'exhauriment de la bossa d’hores disponibles. Els comerços interessats poden sol·licitar el servei al web del programa.