Publicador de continguts

null Nova edició de Barcelona Fashion Forward

Barcelona Fashion Forward

Nova edició de Barcelona Fashion Forward

El programa per impulsar marques de moda emergents (BFF) obre el període d'inscripcions fins al 28 de gener per a la cinquena convocatòria

Barcelona, 21 de des. 2023

Projectar i potenciar marques de moda emergents dissenyades a Barcelona. Aquest és l’objectiu del Barcelona Fashion Forward, el programa impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa i el Disseny Hub. Una iniciativa empresarial dirigida a professionals especialitzats en el disseny, confecció i comercialització de productes tèxtils de dona, home, infantil, i també calçat o accessoris. 

El programa arriba a la cinquena edició i acompanyarà una quinzena de projectes diferents. El Barcelona Fashion Forward dona eines a dissenyadores i dissenyadors emergents que incorporin criteris de sostenibilitat i innovació. La iniciativa proporciona sessions formatives, acompanyament personalitzat i finançament de serveis. 

Per poder participar en la propera edició, les empreses han d’acreditar una experiència en el mercat d’entre 1 i 5 anys. També han de comptar amb almenys una persona dedicada a temps complet al projecte. En acabar el programa, un jurat de diferents institucions locals expertes en disseny i moda trien les guanyadores de cada convocatòria. Carlota Cahis, Sabinis, We are Apron i Love by Ksenia van convertir-se en les iniciatives guardonades en l’anterior edició. 

Si tens  una idea o projecte i vols participar al programa, el període d’inscripció a la nova edició estarà obert fins al 28 de gener. I si vols més informació sobre el Barcelona Fashion Forward, la podràs trobar en aquest enllaç