Publicador de continguts

null Nova convocatòria d’ajuts per contractar personal

Nova convocatòria d’ajuts per contractar personal

Nova convocatòria d’ajuts per contractar personal

Barcelona Activa obre una altra edició del Crea Feina Plus, subvencions de fins a 8.000 euros per a empreses que incorporin persones en situació d’atur o risc d’exclusió

Barcelona, 11 de maig 2023

Fomentar la contractació de 300 persones en situació d’atur, especialment les que tenen més  dificultats d’inserció al mercat de treball. Aquest és l’objectiu de la nova edició del Crea Feina Plus, un programa enfocat a promoure la inserció laboral de joves, dones, majors de 45 anys, persones en situació d’atur de llarga durada o en risc d’exclusió social. Des del 10 de maig ja està obert el període de presentació de sol·licituds.

Crea Feina Plus ofereix subvencions de fins a 8.000 euros per a cada empresa que contracti nou personal. Amb la voluntat d’impulsar l’ocupació de qualitat a la ciutat, cada empresa podrà rebre un màxim de 10 subvencions i els ajuts s’atorgaran en funció de les següents característiques:

  • 8.000 euros per a la contractació de persones en risc d’exclusió amb contracte indefinit o no inferior a sis mesos i a jornada completa. Entre 2.000 i 6.000 euros si es tracta d’una jornada parcial.

  • 6.000 euros per a les empreses que incorporin una persona en atur de llarga durada, amb contracte indefinit i a jornada completa.

  • 5.000 euros per a cada contracte indefinit i a jornada completa a joves, majors de 45 anys o dones.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, destinarà 2 milions d’euros a l’actual convocatòria del Crea Feina Plus. El programa es va crear durant la pandèmia per tal de potenciar la capacitat de crear nova ocupació i satisfer les necessitats de contractació de les empreses. Des que es va posar en marxa, ja ha treballat amb 869 empreses per a la contractació de més de 1.200 persones, amb una partida pressupostària destinada de 7 milions d’euros.

Consulta tots els requisits i demana els ajuts en aquest enllaç.