Publicador de continguts

null Barcelona Activa estrena un nou test de competències digitals

El nou test d'autoavaluació de competències digitals

Barcelona Activa estrena un nou test de competències digitals

La presentació de la nova prova d'autoavaluació s'ha celebrat en una nova edició del congrés de competències digitals

Barcelona, 06 d’oct. 2022

L’espai MediaTIC del Cibernàrium ha acollit la tercera edició del Congrés de Competències Digitals. La trobada s’ha centrat en debatre sobre el present i futur del sector digital i ha estat organitzada per Barcelona Activa juntament amb la Generalitat de Catalunya, la Universitat Oberta de Catalunya, Blanquerna – Universitat Ramon Llull i la Fundació i2CAT.

Barcelona Activa ha aprofitat la celebració del congrés per presentar el nou test d’autoavaluació de competències digitals, una mostra de l’aposta digital de l’empresa. La prova permet que qualsevol persona pot mesurar el nivell competencial que té en el sector digital i tecnològic. A més, a partir els resultats la persona usuària podrà accedir a les activitats impartides al Cibernàrium que més s’ajustin als seus coneixements. 

Entre assistents presencials i en streaming, el congrés ha comptat amb més de 400 personalitats i professionals de referència del sector digital. Les diferents conferències han servit per reflexionar sobre com afrontar la bretxa digital i les desigualtats, com compaginar benestar i seguretat digital o com desenvolupar una ciutadania digitalment apoderada. 

Si t’interessa millorar les teves competències digitals i posar-te al dia, consulta i fes el nou test d’autoavaluació de Barcelona Activa. Tota la informació en aquest aquest enllaç