Publicador de continguts

null La Incubadora Glòries busca allotjar nous projectes

La Incubadora Glòries busca allotjar nous projectes

La Incubadora Glòries busca allotjar nous projectes

Les incubadores compten amb 77 empreses diferents incubades actualment i projectes com Holaluz o Heura han estat allotjats als espais de Barcelona Activa

Barcelona, 14 de jul. 2023

Un dels objectius principals de Barcelona Activa se centra a acompanyar les persones emprenedores i start-ups des de la idea de negoci fins a la seva consolidació. Per fer-ho, l’agència ofereix assessorament, formació, espais, connexió amb l’ecosistema emprenedor i accés a finançament. Un conjunt de serveis enfocats a ajudar persones a desenvolupar nous negocis amb èxit.

L’equip tècnic de Barcelona Activa ofereix un assessorament personalitzat segons les necessitats de cada projecte, facilitant informació i eines de qualitat per garantir l’autonomia de la persona emprenedora. A més, l’oferta de serveis i equipaments per a la formació i la incubació es complementa amb recursos i continguts disponibles a través del portal web.

Més enllà dels serveis per a persones i projectes emprenedors, Barcelona Activa disposa de diferents espais d’incubació arreu de la ciutat. Es tracta d’entorns d’innovació dotats dels serveis més avançats per donar suport als processos de creació i creixement d’empreses, start-ups i entitats socioeconòmiques. L'agència municipal compta amb diverses incubadores a la ciutat: Glòries, Almogàvers, MediaTIC i la InnoBAdora+, a més d'altres espais de treball com el Centre d’Empreses del Parc Tecnològic i la Clota Cotreball.

Si necessites un espai on instal·lar la teva start-up, ara pots entrar a la Incubadora Glòries. Està situada al districte 22@ i s'hi poden allotjar empreses innovadores de nova creació fins a 3 anys, trobaràs tota la informació en aquest enllaç. Omple el formulari i incuba la teva idea!