Publicador de continguts

null Impulsem formacions en sectors estratègics de Barcelona

Imatge del programa de formació Fes-ho oficial de Barcelona Activa.

Impulsem formacions en sectors estratègics de Barcelona

Barcelona Activa engega nous cursos formatius amb certificat de professionalitat per millorar la inserció laboral a la ciutat

Barcelona, 01 de des. 2022

Des de Barcelona Activa posem en marxa nous cursos formatius professionals, amb certificat oficial reconegut, en diferents sectors estratègics de Barcelona: activitats empresarials, esports, alimentació, sector digital, idiomes, imatge i benestar, indústria avançada, indústries creatives i art, i àmbit socioeducatiu.

Les formacions són de llarga durada, de més de 300 hores, i permeten millorar la qualificació professional o aprendre un nou ofici. A més, els cursos inclouen pràctiques laborals que ofereixen una primera experiència laboral i contacte amb les empreses.

Aquesta iniciativa, impulsada conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones, facilitar un canvi professional i preparar-les per accedir a ocupacions amb futur en el món laboral. Aquestes formacions també permeten augmentar la xarxa de contactes dels i les participants.

Les inscripcions als cursos ja estan obertes. Durant el mes de desembre continuarem amb les diferents formacions. Si t’interessa, consulta aquest enllaç, escull el teu curs i forma’t amb garanties.