Publicador de continguts

null Estrenem programes per enfortir la comunitat emprenedora i les empreses

Estrenem programes per enfortir la comunitat emprenedora i les empreses

Estrenem programes per enfortir la comunitat emprenedora i les empreses

Barcelona Activa comença el curs amb nous programes dirigits a persones emprenedores i a empreses que volen créixer

Barcelona, 08 de set. 2023

Comença el mes de setembre i Barcelona Activa l’afronta amb l’inici de noves edicions de programes de referència de l’agència. En el cas de les persones que vulguin emprendre, en les properes setmanes s’ofereixen tres sessions informatives per ajudar a escollir el més adequat segons els objectius de cada persona o empresa. La primera en celebrar-se serà la d’INICIA, el proper 18 de setembre, un programa formatiu i d’acompanyament per a dones emprenedores.

Barcelona Activa també començarà Idees amb Futur, una iniciativa adreçada a persones emprenedores joves que busquen suport per impulsar un negoci. Et pots informar sobre les característiques a la xerrada virtual del 19 de setembre. I l’agència també disposa d’un programa enfocat a persones de 40 anys o més que volen impulsar el pla d’empresa, Idees Madures, que celebrarà la sessió informativa online el pròxim 9 d’octubre.

En cas que busquis fer créixer la teva empresa, el Barcelona Mentoring Programme t’interessa. Es tracta d’una iniciativa que ofereix acompanyament a persones empresàries amb la mentoria per part de persones directives i executives amb trajectòria reconeguda referents en el seu sector.

Així mateix, el proper 5 d’octubre s’iniciarà una nova edició de Reimaginem. El programa ajuda a transformar i fomentar la resiliència de la teva empresa o entitat amb pràctiques i valors de l’Economia Social i Solidària. S’hi ofereix acompanyament per afrontar contextos d’oportunitat i canvi des de la innovació, l’estratègia i el prototipatge.

Descobreix tots els programes i serveis de Barcelona Activa a la pàgina web i impulsa el teu futur!