Publicador de continguts

null El talent internacional es torna a reunir a Barcelona

El talent internacional es torna a reunir a Barcelona

El talent internacional es torna a reunir a Barcelona

Barcelona Activa organitzarà diferents xerrades i tallers el pròxim 28 d’octubre a l’International Community Day

Barcelona, 20 d’oct. 2023

El Museu Marítim acollirà la desena edició del Barcelona International Community Day, la trobada de l’ecosistema de la comunitat internacional de la ciutat. La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, se celebrarà el pròxim 28 d’octubre i inclourà tallers i conferències. A més a més, se celebrarà una fira amb empreses, entitats i associacions que ofereixen productes i serveis per a persones vingudes d’arreu del món.

L’esdeveniment anual s’ha consolidat com a principal espai de benvinguda i networking per a professionals internacionals que viuen a la ciutat. Barcelona Activa hi organitzarà diferents activitats per donar a conèixer tot el que ofereix per al talent internacional i, en concret, els serveis del Barcelona International Welcome.

Durant tot el dia, Barcelona Activa disposarà d’un estand on es presentarà el programa Retorn amb Oportunitats, una iniciativa dirigida al talent que ha emigrat de Barcelona i que vol tornar a treballar i viure a la ciutat. També s’hi oferirà un servei d’assessorament per trobar feina a Barcelona que t’aconsellarà per accedir al mercat laboral i et permetrà registrar el teu currículum a la plataforma Empresa-Ocupació.

Al migdia, a partir de les 11.45h es durà a terme la xerrada “El reciclatge professional com a forma de vida”, en què es parlarà des d’un vessant personal com es viu un procés de reorientació professional i quins elements hi afecten, com la situació del mercat laboral. Des de les 14:30h també es farà la sessió “Dissenya la millor estratègia per trobar feina” en què es presentaran els recursos i l'orientació que ofereix Barcelona Activa per maximitzar les oportunitats laborals. S’hi exposaran eines, consells i estratègies per ajudar les persones a trobar feina i conèixer les tendències del mercat laboral local.

Durant la tarda continuaran les activitats de Barcelona Activa, a les 16:30h amb la xerrada “Coneixes el Welcome Desk?”, una presentació del servei. Les activitats continuaran a partir de les 17h hi haurà la presentació “Quin és el millor model de CV per trobar la feina que busco?”. Una sessió centrada a preparar el millor currículum en funció de les necessitats de cadascú. A les 17:30h també es farà el taller “Vols emprendre? Barcelona Activa t'acompanya”, en què s’explicarà com es crea una empresa i quins serveis tens disponibles per tirar endavant el teu negoci.

Apunta’t de manera gratuïta al Barcelona International Community Day i consulta totes les activitats a través d’aquest enllaç.