Publicador de continguts

null Compte enrere per al BIZ Barcelona i el Saló de l'Ocupació 2023

Compte enrere per al BIZ Barcelona i el Saló de l'Ocupació 2023

Compte enrere per al BIZ Barcelona i el Saló de l'Ocupació 2023

Els congressos de l’ocupació i els negocis tornen conjuntament a la ciutat entre el 4 i 5 d’octubre per impulsar les iniciatives de negoci i l'ocupació de qualitat

Barcelona, 07 de jul. 2023

La nova edició del BIZ Barcelona i el Saló de l’Ocupació es durà a terme entre els propers 4 i 5 d’octubre. Els dos congressos, que se celebraran de manera simultània a la Fira de Barcelona, ja han començat el compte enrere. A més, ja estan disponibles les acreditacions perquè empreses i persones interessades puguin adquirir les seves entrades de forma gratuïta.

El BIZ Barcelona s’ha convertit en l’esdeveniment de referència per als comerços, les pimes i les persones treballadores autònomes de la ciutat, presentant noves solucions per a aquestes. La nova edició del congrés estarà més enfocada a donar serveis als negocis per tal de millorar-ne la competitivitat i s’hi celebraran xerrades, workshops, conferències i activitats de networking. Si com a empresa vols oferir els teus serveis i productes a l’estand de Barcelona Activa, ens pots fer arribar la petició a través d’aquest formulari.

El Saló de l’Ocupació, en canvi, busca impulsar el talent local per reactivar l’ocupació a Barcelona i es dirigeix a les persones que es preparin per accedir al món laboral o reorientar el seu futur professional. Qui vagi al congrés podrà gaudir d’assessorament, orientació professional, suport en la recerca de feina, tallers, contactes amb empreses i altres activitats.

Si vols accedir a BIZ Barcelona i al Salo de l’Ocupació, pots sol·licitar la teva acreditació.