Publicador de continguts

null Barcelona Activa obre la licitació per les formacions dels propers cinc anys

Un taller formatiu en un dels equipaments de Barcelona Activa

Barcelona Activa obre la licitació per les formacions dels propers cinc anys

La convocatòria destinarà 5,6 milions d’euros per contractar empreses i persones que impartiran cursos i activitats de 33 especialitats diferents fins al 2027

Barcelona, 13 de gen. 2022

L’agencia econòmica de l’Ajuntament de Barcelona acaba d’obrir una nova convocatòria de licitació formativa fins al 2027. En aquest projecte es destinen 5,6 milions d’euros per a 33 especialitats diferents en sectors com l’orientació professional, la innovació, la digitalització, la tecnologia, la comunicació o l’emprenedoria.

Es tracten d'accions formatives de curta durada, d’alta especialització i que incorporen objectius d’eficiència social, entre ells, plans d’igualtat i mesures de conciliació. L’oferta estable suposa més del 80% de les formacions de l’agència municipal. La resta es tracte de programes específics com Treball als barris, projectes transversals, Singulars i el programa de formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP), entre d’altres.

La licitació està dirigida a empreses, persones en règim d’autònoms i UTE que vulguin convertir-se en responsables de formació de Barcelona Activa. Els contractes s’allargaran durant cinc anys i s’escolliran les propostes que més s’adeqüin a les demandes del mercat de treball actual.

Fins al dia d’avui, s’han realitzat prop de 24.000 activitats de capacitació tecnològica, foment a l’ocupació, suport a l’emprenedoria i les empreses i innovació socioeconòmica, amb una participació de gairebé 98.000 persones.

Si vols més informació sobre aquesta licitació, consulta aquest enllaç.