Publicador de continguts

null Barcelona Activa manté els serveis durant les festes nadalenques

Horaris per Nadal a Barcelona Activa

Barcelona Activa manté els serveis durant les festes nadalenques

Les instal·lacions de l'agència es mantindran accessibles al públic en horaris especials durant els dies entre Nadal i Reis

Barcelona, 22 de des. 2023

Des de Barcelona Activa volem que no t’aturis per les festes nadalenques. Durant aquestes dates, els equipaments de Barcelona Activa es mantindran accessibles per a la ciutadania, a excepció dels festius i dels caps de setmana. 

Els horaris previstos per a cadascun dels equipaments són els següents: 

En l'àmbit de suport a les empreses, l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) manté l’horari habitual, de dilluns a dijous de 8:30 a 18 h i divendres de 8:30 a 14:30 h. 

Pel que fa als serveis d’ocupació, del 27 de desembre al 8 de gener l’assessorament a Porta22 oferirà un horari especial d’atenció al públic de 9 a 14 h.  

Els serveis orientats a joves del Convent de Barcelona Activa, restarà tancat durant la setmana entre Nadal i Cap d’Any, però sí que obrirà entre l’1 i el 5 de gener de 8.30 fins a les 15 h. 

En l’àrea d’emprenedoria, el Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries estarà obert tots els dies laborables de 9 a 15 hores, és a dir, del 27 de desembre fins al 5 de gener, ambdós inclosos. Pel que fa a les incubadores, també es mantindran accessibles de 8 a 15 hores durant els mateixos dies, a excepció del 5 de gener que tancaran. 

Y en el ámbito de la formación tecnológica, el Cibernàrium 22@ y el Cibernàrium Nou Barris cerrarán desde el viernes 22 de diciembre a las 15 horas hasta el 1 de enero. La primera semana del año sí que estarán abiertos en el horario habitual, excepto el 5 de enero en que cerrarán a las 15 horas. También puedes disfrutar del Nadal STEAM, con actividades para niños y jóvenes entre 6 y 14 años.  

No oblidis seguir l’actualitat en les nostres xarxes socials i recorda que pots posar-te en contacte amb barcelonactiva@barcelonactiva.cat si tens qualsevol consulta. Bona entrada al 2024!