Publicador de continguts

null Barcelona Activa impulsa el talent a la ciutat

L'agència organitza activitats per al canvi i la millora professional i ofereix serveis de suport a la contractació de talent

Barcelona Activa impulsa el talent a la ciutat

L'agència organitza activitats per al canvi i la millora professional i ofereix serveis de suport a la contractació de talent

Barcelona, 06 de febr. 2024

Potenciar el talent ha estat sempre un dels objectius primordials de Barcelona Activa. L’agència compta amb diferents serveis de suport a les empreses per a la contractació de persones professionals i també disposa d’activitats que formen la ciutadania per afrontar un canvi o una millora laboral. 

Pel que fa als recursos que ofereix, Barcelona Activa compta amb el programa de gestió de talent, que dona suport a empreses i organitzacions per cobrir les seves necessitats amb els perfils més indicats. El servei acompanya els negocis durant tot el procés, des de la identificació de vacants fins la cerca de talent, la preselecció i la gestió de candidatures. 

Des d’IT Academy també es disposa d’un servei gratuït per a empreses o start-ups que busquen candidats i candidates que s’han format en Front-End, Back-End, Full Stack i ciència de dades. Un espai per connectar l’alumnat del programa amb les organitzacions a través de l’anàlisi de les necessitats de cada negoci i d’una selecció acurada del personal que més s’hi ajusta. 

A més, es posen a disposició de la ciutadania eines i activitats per a l’orientació i el canvi professional. Uns serveis que busquen promoure l’ocupació i acompanyar les persones al llarg de la seva carrera professional a través de sessions especialitzades que les preparen per a les demandes del mercat laboral. 

Per tal de conèixer l’evolució i tendències dels principals sectors en els quals es crea ocupació, Barcelona Activa també disposa del Mapa del talent de Barcelona, una eina que mostra com es comporta el talent de la ciutat en totes les dimensions. L’instrument analitza el treball a la ciutat des de la formació, la vinculació amb els sectors econòmics o els moviments amb altres ciutats a partir de les dades que ofereix LinkedIn.