Publicador de continguts

null Arriba l’Smart City Expo centrat en la innovació urbana

Arriba l’Smart City Expo centrat en la innovació urbana

Arriba l’Smart City Expo centrat en la innovació urbana

El congrés internacional busca potenciar una nova era a les ciutats i reuneix grans empreses, organitzacions i institucions

Barcelona, 25 d’oct. 2023

La Fira de Barcelona acollirà una nova edició de l’Smart City Expo World Congress entre el 7 i el 9 de novembre. El congrés internacional se centrarà en debatre sobre la nova era urbana que està emergint i en analitzar els reptes que han d’afrontar les ciutats. Un espai de trobada que reunirà persones directives de grans companyies, organitzacions i institucions amb la voluntat de crear espais urbans més segurs, més verds i més eficients.

L’Ajuntament de Barcelona comptarà amb un estand al congrés on Barcelona Activa també tindrà presència per tal de donar visibilitat als projectes intel·ligents, emprenedors i sostenibles de la ciutat. A l’Smart City Expo s'hi presentaran projectes de transformació urbana, d’innovació digital i coneixement i també d’economia i competitivitat.

Des del consistori es volen potenciar iniciatives transformadores per posicionar Barcelona com un dels principals centres mundials de talent i d’empreses emergents. Hi haurà un espai expositiu per mostrar els projectes més destacats que s’han impulsat, com CONNECTIO, el servei de digitalització per a pimes i persones treballadores autònomes, l’Oficina 22@, el Mapa del talent i la 37a Copa Amèrica de Vela Barcelona 2024.

Addicionalment, l’estand disposarà d’una àgora on es presentaran iniciatives municipals. Per exemple, el 8 de novembre a les 10h s’hi farà una taula rodona amb representants d’empreses que han llançat reptes CONNECTIO i start-ups col·laboradores. El mateix dia, a les 12h, es farà una xerrada i un espai de networking sobre el sector de l’energia i el medi ambient en col·laboració amb el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya. Consulta el programa complet de l'estand.

Barcelona Activa també cedirà un espai a 9 empreses relacionades amb l’agència perquè hi donin a conèixer els seus projectes innovadors: Tannus, Lobelia, Smart Data System, Sitep, Ctrl4Enviro, Seabots, Taxitronic, Mylock i Etecnic.

A més, en el context de l’Smart City Expo, també se celebrarà el congrés Tomorrow. Blue Economy. Un nou esdeveniment internacional dedicat a promoure i desenvolupar el potencial de l’economia blava que impulsa Barcelona Activa amb Fira de Barcelona, Port de Barcelona-SmartPorts i World Ocean Council.

Consulta el programa de l'Smart City Expo i el Tomorrow. Blue Economy i acredita’t en aquest enllaç!