Publicador de continguts

null L’Ajuntament de Barcelona inverteix 17 milions d’euros en projectes de proximitat

Fotografia de família de l'acte de balanç de les sis edicions de

L’Ajuntament de Barcelona inverteix 17 milions d’euros en projectes de proximitat

El programa “Impulsem el que fas” ha finançat 807 iniciatives econòmiques innovadores i de proximitat en les sis convocatòries celebrades des del 2017

Barcelona, 17 de gen. 2023

L’Ajuntament de Barcelona ha celebrat la “Jornada Impulsem el que fas”, un acte per fer balanç de les sis edicions del programa que s’han celebrat des que es van posar en marxa l’any 2017. “Impulsem el que fas” es tracta d’un programa d’impuls socioeconòmic que finança projectes innovadors i de proximitat per donar resposta a les necessitats dels barris i dels districtes de la ciutat.

El consistori ha organitzat una trobada amb entitats, empreses i persones autònomes que han rebut ajuts. La jornada ha servit com a reflexió col·lectiva entre les 150 persones assistents. L’acte ha comptat amb una sessió de treball en què les entitats i empreses han compartit experiències i han establert col·laboracions. També s’ha dut a terme la presentació dels principals indicadors del balanç de les sis convocatòries del programa que ja s’han tirat endavant.

Segons les dades recollides, en total s’han presentat al voltant de 3.300 projectes, dels quals se n’han subvencionat 807. Aquestes dades suposen que s’hagi finançat fins a 540 entitats i s’hagin invertit prop de 17 milions d’euros en el teixit socioeconòmic de la ciutat. A més, les iniciatives han arribat a més de 20.000 persones i 5.000 empreses, i el 50% dels projectes subvencionats han estat destinats a persones en risc d’exclusió.

Properament es posarà en marxa la 7a convocatòria d’“Impulsem el que fas”. Si necessites més informació del programa, la pots trobar en aquest enllaç.