Publicador de continguts

null Barcelona Activa estrena nou web

Nou web de Barcelona Activa

Barcelona Activa estrena nou web

El disseny és modern i clar i els continguts estan orientats a les necessitats de la persona usuària

Barcelona, 11 de nov. 2020

Barcelona Activa estrena un nou web amb un format innovador, atractiu i fàcil. S’adapta a qualsevol dispositiu i, sobretot, està pensat per donar resposta a les necessitats dels usuaris i les usuàries.

A la pàgina principal i en un primer nivell, la persona usuària pot escollir entre quatre preguntes a partir de les quals pot trobar més fàcilment el servei que busca o que necessita: Estàs buscant feina? Tens una idea emprenedora? Vols impulsar el teu negoci? O busques formació? Sigui quina sigui la consulta, la navegació dinàmica del web permet trobar una resposta ràpida.

El web també inclou un nou mapa de ciutat que concentra els més de 50 punts on Barcelona Activa ofereix serveis. Des de punts d’assessorament per a la recerca de feina, l’emprenedoria i l’impuls als negocis fins a espais on s’ofereix formació. 

De fet, tota la formació que ofereix Barcelona Activa a la ciutadania es pot trobar a partir d’ara detallada en una sola pàgina. Està organitzada segons la necessitat de la persona usuària i el format –presencial, online o bé en streaming a través de l’Aula Virtual-. I, com a complement, també s’ha estrenat l’agenda d’activitats, que reuneix en un sol calendari tots els actes i activitats formatives per temàtica i data.

Una altra novetat rellevant és la nova landing page de Barcelona Treball, que organitza fàcilment i permet un accés més directe a tots els serveis i recursos per a la recerca de feina i la millora del perfil professional que Barcelona Activa posa a l’abast de la ciutadania.

A més, el web incorpora una sala de premsa amb notícies d’actualitat sobre els serveis i programes de Barcelona Activa i un apartat dirigit a periodistes amb les darreres notes de premsa corporatives i fotografies dels equipaments. Paral·lelament, compta amb un gran catàleg de publicacions per saber més sobre la realitat del mercat de treball, l'ecosistema emprenedor, la innovació empresarial i l'activitat de Barcelona Activa.

Un nou web amb l’adreça de sempre: www.barcelonactiva.cat

Descobreix com ha estat el procés de creació del web: