Publicador de continguts

null Neix l'acceleradora BCN Health Booster

Neix Health Booster al Parc Científic de la UB

Neix l'acceleradora BCN Health Booster

Presentem la nova acceleradora impulsada per el Parc Científic de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de Barcelona Activa i de Biocat

Barcelona, 07 de juny 2021

El Parc Científic de Barcelona (PCB), de la Universitat de Barcelona, i l’Ajuntament de Barcelona, llancen, amb el suport de Barcelona Activa i la col·laboració de Biocat, el BCN Health Booster, un programa d’acceleració per impulsar empreses emergents amb un projecte de negoci innovador dins l'àmbit de la salut.

En el marc d’aquesta iniciativa, onze projectes empresarials innovadors, de recent creació, accediran durant tres anys a un laboratori dins d’un hub estratègic com el PCB i rebran formació, mentoring i assessorament gratuïts de la mà d’un equip de persones mentores i expertes de renom en diferents àrees estratègiques.

Podran accedir a aquesta nova acceleradora les empreses amb menys de 5 anys des de la seva constitució que desenvolupin productes farmacèutics, biotecnològics o dispositius mèdics, així com empreses de serveis adreçades al sector salut que requereixin l’ús d’un laboratori per realitzar la seva activitat.

Les candidatures les avaluaran un comitè d’experts i expertes segons els criteris següents: viabilitat tècnica i econòmica, equip promotor i impacte social del projecte emprenedor, tot prioritzant les spin-off de centres de recerca públics, hospitals i universitats.

La data límit per presentar les candidatures és el 17 de setembre de 2021. Per a més informació sobre el projecte, consulta aquest enllaç. D’altra banda, pots consultar les bases de la convocatòria i el procés d’inscripcions aquí.