Publicador de continguts

null Activem l’ocupació per a joves

Una dependenta d'una botiga alimentària en un mercat

Activem l’ocupació per a joves

Des de Barcelona Activa iniciem el Programa Singulars: Oportunitats professionals als mercats municipals i al comerç de proximitat, de la mà de Mercabarna i Fundació Intermedia

Barcelona, 27 de gen. 2022

Barcelona Activa, conjuntament amb MercaBarna i la Fundació Intermedia, tornem a activar l’ocupació per a joves a través d’un dels programes Singulars anomenat Oportunitats professionals als mercats municipals i al comerç de proximitat. La iniciativa t’ofereix la possibilitat de formar-te i treballar com a dependent/a especialista en productes alimentaris als mercats de la ciutat i al comerç de proximitat.

Per accedir al programa, has d’incloure diversos requisits com tenir entre 18 i 29 anys, amb estudis com l’ESO o inferior, Batxillerat o CFGM. També has de residir a la ciutat de Barcelona, estar inscrit/a al Servei d’Ocupació de Catalunya i registrar-se al sistema nacional de Garantia Juvenil.

El programa t’ofereix:

  • Formació per obtenir el Certificat de Professionalitat d’Auxiliar de Comerç en: Ajudant de Carnisseria, Ajudant de Xarcuteria o Auxiliar de Comerç de Productes Ecològics i de Proximitat.

  • Possibilitat de contractació laboral de 6 mesos en superar la formació.

  • Tutorització i acompanyament durant tota la participació del programa.

Si t’interessa el nostre programa, et pots posar en contacte amb nosaltres per tal de rebre més informació:

- CP Activitats Auxiliars de Venda. Especialitat en Xarcuteria

- CP Activitats Auxiliars de Venda. Especialitat en Producte Ecològic i de Proximitat.

- CP Activitats Auxiliar de carnisseria.