Publicador de continguts

null El programa Barcelona Fashion Forward torna a La Roca Village

El programa Barcelona Fashion Forward torna a La Roca Village

El programa Barcelona Fashion Forward torna a La Roca Village

Cinc projectes participants al programa d’impuls de marques de moda presenten les seves col·leccions en una 'concept boutique' al centre comercial vallesà

Barcelona, 21 d’abr. 2023

Entrar al Barcelona Fashion Forward i acabar exposant la teva col·lecció en una concept boutique. Aquest és l’objectiu i l’èxit que han aconseguit cinc participants al programa impulsat per Barcelona Activa i el Disseny Hub Barcelona, que per segon any consecutiu tindrà marques que vendran articles de roba i complements a La Roca Village.

Aquesta iniciativa és una nova edició del The Creative Spot x Barcelona Fashion Forward que impulsen Barcelona Activa i el centre comercial vallesà, que busca impulsar la creativitat i el talent local. Des del 31 de març, les marques Owl, KM By Lange, Zhannaona, G·LEM i Muro Collective estan presentant les seves col·leccions de Primavera-Estiu 2023 en un espai de venda i promoció a La Roca Village. La inauguració de la boutique es va celebrar el passat 13 d’abril i les col·leccions hi estaran presents fins a finals de maig.

El programa Barcelona Fashion Forward té l’objectiu d’acompanyar i donar embranzida a dissenyadores, dissenyadors i marques de moda emergents. Es dirigeix específicament a projectes especialitzats en disseny, confecció i comercialització de productes tèxtils acabats de dona, home, sector infantil, calçats o accessoris.

La iniciativa ofereix mentoria enfocada a millorar les habilitats professionals, digitals, de màrqueting, de comunicació i retail de les marques. Inclou sessions formatives, acompanyament personalitzat i accés a altres serveis professionals.

Si vols conèixer el Barcelona Fashion Forward, pots accedir a aquest enllaç i prestar atenció per a la següent convocatòria del programa. I si tens ganes d’anar a la boutique, la pots visitar a La Roca Village.