Publicador de continguts

null Nova convocatòria dels premis en organització i usos del temps

Cartell del premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

Nova convocatòria dels premis en organització i usos del temps

Les candidatures per optar als guardons organitzats per l’Ajuntament de Barcelona es poden presentar fins al 2 de novembre

Barcelona, 30 de set. 2021

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa una nova edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps, amb la col·laboració de Barcelona Activa. La convocatòria té l’objectiu de visibilitzar projectes amb polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores i que millorin l’equilibri entre la vida personal i la professional. 

La iniciativa es troba emmarcada en El Pacte del Temps, un acord que busca el compromís municipal i d’organitzacions socials i econòmiques per una distribució de les jornades més racional, eficient i respectuosa per a les persones. A més, s’organitzen quatre categories diferents dels premis en funció del nombre de persones treballadores de les empreses: micros, petites, mitjanes i grans. 

Amb la voluntat de promoure models de gestió horària més sostenibles, Barcelona Activa també participa en l’organització de la Time Use Week 2021. L’esdeveniment se centra en l’intercanvi d’experiències sobre les polítiques del temps i s’hi tractaran temes com l’impacte de la COVID-19 en els hàbits horaris i l’actualització de la jornada laboral. 

Les candidatures es poden presentar omplint un formulari fins al proper 2 de novembre. Consulta tota la informació per realitzar les inscripcions en aquest enllaç.