Publicador de continguts

null El talent digital es reuneix a Barcelona

Jump2Digital, l'esdeveniment de referència pel talent digital a Barcelona

El talent digital es reuneix a Barcelona

L'esdeveniment Jump2Digital torna el 25 de novembre a la Llotja de Mar per potenciar les professions tecnològiques de la ciutat

Barcelona, 23 de nov. 2022

El proper divendres 25 de novembre arrenca una nova edició del congrés Jump2Digital a la Llotja del Mar de Barcelona. Es tracta d’un dels esdeveniments més importants que se celebren a la ciutat sobre el talent i el futur digital. La trobada, organitzada per Barcelona Digital Talent, oferirà serveis per a professionals del sector digital que vulguin aconseguir orientació professional, demostrar les teves habilitats i competències i connectar amb l’ecosistema digital.

Barcelona Activa estarà molts present a la jornada amb un estand centrat en IT Academy, el centre formatiu gratuït sobre programació i dades de l’agència. A IT Academy es poden cursar una gran varietat d’itineraris formatius especialitzats en front-end, back-end o data science, entre d’altres, i per a tot tipus de nivells.

Més enllà de l’estand, Barcelona Activa organitza o col·labora en altres  activitats i tallers relacionats amb la digitalització, la tecnologia i la programació. En el marc del Jump2Digital també s’han organitzat speed datings amb alumnat d’IT Academy, hackatons, mentories personalitzades, una sessió formativa sobre ciberseguretat i molt més.

La jornada començarà a les 9 del matí i acabarà a les 9 del vespre. Si encara no t’hi has inscrit, troba tota la informació que necessites en aquest enllaç.