Publicador de continguts

null Barcelona Activa, una de les seus del Gamelab Barcelona 2023

Barcelona Activa, una de les seus del Gamelab Barcelona 2023

Barcelona Activa, una de les seus del Gamelab Barcelona 2023

L’edifici MediaTIC acull les conferències del congrés internacional dels videojocs amb més de 250 empreses i organitzacions participants

Barcelona, 29 de juny 2023

Barcelona acull la celebració del Gamelab, el congrés europeu de referència en el sector dels videojocs. Durant tres dies, del 28 al 30 de juny, es duen a terme 67 activitats diferents en cinc seus simultànies: l’edifici MediaTIC de Barcelona Activa, el Disseny Hub, el Palau de la Música Catalana, el Pier 01 - Tech Barcelona i les oficines de l’estudi IO Interactive. L’esdeveniment se celebra amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències entre l’ecosistema.

L’arribada del GameLab ha comptat amb la presència de més de 250 empreses i organitzacions relacionades amb els videojocs, un sector en creixement i amb perspectives d’expansió en el futur. La nova edició del congrés també ha servit per confirmar el creixement del hub català del videojoc, que ha reunit a Barcelona més de de 120 líders internacionals de la indústria per debatre sobre els reptes que s’han d’encarar els propers anys.

Més enllà d’actuar com a amfitriona de les conferències del congrés, Barcelona Activa ha participat en una taula rodona sobre com finançar els projectes. José Pedro Tarango, tècnic de serveis a les empreses, ha explicat les iniciatives d’assessorament i finançament als negocis que ofereix l’agència, juntament amb Cai Felip de Union Avatars, una start-up instal·lada a la Incubadora Glòries, Xavier Prats de Tap Tap Tales i Daniel Sintas de Garage51.

Si t’interessa conèixer el servei de finançament empresarial de Barcelona Activa, trobaràs tota la informació en aquest enllaç.