Publicador de continguts

null Cibernàrium Nou Barris

Cibernàrium Nou Barris

Centre de formació digital d'iniciació ubicat al Parc Tecnològic

Situat al districte de Nou Barris, és un dels dos centres de capacitació tecnològica de Barcelona Activa. S'hi realitzen activitats de formació digital bàsica per iniciar-se en l'ús de les eines tecnològiques. També s'hi ofereixen cursos de nivell avançat sobre tot tipus de temàtiques relacionades amb l'ús de la tecnologia per al creixement personal i professional: disseny web, fabricació digital i 3D, màrqueting online, tecnologia i gestió, imatge digital i moltes altres. Entre aquestes formacions s'hi inclou l'itinerari específic d'activitats de Fabricació Digital i 3D per divulgar les eines i metodologies maker.

El Cibernàrium Nou Barris ocupa una de les ales del Parc Tecnològic i disposa de 5 aules dotades d'equips informàtics. A la segona planta del mateix espai hi ha l'Ateneu de Fabricació digital de Barcelona Activa, que posa a disposició de la ciutadania impressores 3D, talladores làser i altre maquinari per aprendre les metodologies ‘maker'.

Tot l'espai té connexió wifi pública i gratuïta i un espai de lliure ús per al treball i el networking.

L'oferta formativa presencial de Cibernàrium s'imparteix repartida entre el Cibernàrium Nou Barris i el Cibernàrium 22@.

Entrada Cibernàrium Nou Barris