Publicador de continguts

null Barcelona es posiciona a la fira ISE 2023 com a hub europeu pel talent audiovisual

T’esperem a l’estand BARCELONA de la fira del 31 de gener al 3 de febrer.

Barcelona es posiciona a la fira ISE 2023 com a hub europeu pel talent audiovisual

L’Ajuntament i el Clúster Audiovisual de Catalunya comptaran amb un estand per donar suport a l’ecosistema audiovisual de la ciutat

Barcelona, 24 de gen. 2023

La fira de l’audiovisual Integrated Systems Europe (ISE) torna a Barcelona del 31 de gener al 3 de febrer. L’Ajuntament de Barcelona i el Clúster de l’Audiovisual de Catalunya seran presents en una nova edició del congrés per donar suport a l’ecosistema audiovisual de la ciutat i del conjunt de Catalunya.

Les dues organitzacions comptaran amb un espai propi a la fira, l’estand CS300 Barcelona, amb el lema ‘The european hub for the audiovisual talent’. L’Ajuntament i el Clúster disposaran de més de 250 m2 que s’ubicaran al passadís entre els pavellons 4 i 5 de Fira de Barcelona Gran Via.

L’estand inclourà una instal·lació audiovisual única i immersiva en què les persones assistents hi podran participar. A través de l’escaneig de la teva imatge, entraràs simbòlicament a Barcelona, on podràs formar part dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Una experiència en què podràs compartir el que destacaries de la ciutat i del seu ecosistema audiovisual.

També s’hi ubicaran 10 d’empreses punteres del sector que presentaran solucions audiovisuals. Les start-ups exposaran projectes vinculats amb la realitat virtual o augmentada, la visualització 3D, la tecnologia blockchain, el metavers i experiències immersives, entre d’altres. Les empreses presents a l’ISE 2023 seran:

L’estand comptarà amb una àgora i amb un espai on s’organitzaran xerrades sobre temes d’actualitat i activitats de networking. També s’hi presentaran projectes i novetats, com el Digital Impact, el Connectio, el Creamedia, els serveis de l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) i el Barcelona International Welcome Desk.

T’esperem a l’estand BARCELONA de la fira del 31 de gener al 3 de febrer. Si vols consultar totes les activitats, pots fer clic en aquest enllaç.