Publicador de continguts

null Barcelona dóna vida als aparadors comercials de la ciutat

El període per presentar-te als ajuts estarà obert fins al 30 de setembre

Barcelona dóna vida als aparadors comercials de la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona destina 1 milió d’euros per impulsar els comerços de la ciutat amb la implantació de persianes

Barcelona, 18 de maig 2022

Barcelona vol dotar de vida els aparadors comercials de la ciutat amb l’impuls del programa Aparadors Vius. La iniciativa comptarà amb un pressupost d’un milió d’euros per tal de canviar les persianes que tanquen els locals i així millorar l’atractiu exterior del comerç de la ciutat i dels carrers comercials.

La convocatòria d’ajuts està emmarcada en l’estratègia Amunt Persianes per a la reactivació comercial de la ciutat. S’hi podran acollir els locals que canviïn les seves persianes opaques per d’altres que permetin veure l’interior amb la persiana baixada. La substitució de cada persiana podrà comptar amb un màxim de 2.000 euros subvencionables i el topall per persona sol·licitant serà de 6.000 euros. Els comerços interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al 30 de setembre de 2022.

‘Aparadors Vius’ té l’objectiu de millorar l’atractiu del comerç i facilitar els aparadors i els productes del comerços siguin visibles més enllà de l’horari comercial i durant les 24 hores del dia. El programa busca diferenciar els locals amb activitat econòmica dels que no en tenen, prevenir l’incivisme de les pintades i donar més vitalitat els carrers amb un teixit comercial fort.

Si necessites més informació, pots consultar les condicions dels ajuts en aquest enllaç.