Publicador de continguts

null Barcelona Activa estrena nou web d'emprenedoria

Portada del web d'emprenedoria

Barcelona Activa estrena nou web d'emprenedoria

Ja es pot consultar el nou espai online renovat i accedir més fàcilment a tots els serveis perquè les persones emprenedores puguin impulsar un projecte

Barcelona, 03 de nov. 2021

El web de Barcelona Activa perquè et sigui més fàcil emprendre ja és aquí. Si vols fer realitat la teva idea de negoci, Barcelona Activa posa a la teva disposició el nou web d’Emprenedoria, on pots accedir a l’assessorament professional i als serveis i formacions personalitzades segons el teu perfil i fase del projecte.

Un espai virtual on podràs navegar de manera més accessible a través de tots els recursos, eines digitals i informes per ajudar-te al creixement de la teva idea de negoci. El web d’emprenedoria organitza els serveis i recursos segons les quatre fases del procés d’emprenedoria: Ideació (generar una idea de valor), Modelització (definir i validar el model de negoci), Planificació (dissenyar el pla d'acció) i Execució (posar en marxa la teva empresa).

Més enllà de l’estrena del nou web, Barcelona Activa té una llarga trajectòria donant suport a l’emprenedoria. L’agència ha acompanyat més de 15.000 projectes, ha incubat més de 1.500 start-ups, ha col·laborat amb més de 170 entitats de l’ecosistema emprenedor i ha afavorit la participació de les dones en l’impuls de nous projectes.

Comença a impulsar la teva idea de negoci fent clic aquí i navega per aquest espai online. Un nou web perquè et sigui més fàcil emprendre!