Publicador de continguts

null Barcelona Activa participa en la fira mundial del MWC-4YFN

Barcelona Activa participa en la fira mundial del MWC-4YFN

Barcelona Activa participa en la fira mundial del MWC-4YFN

L’entitat ha presentat els serveis i espais per a empreses emergents i també ha facilitat la presència a la fira de 28 start-ups del seu entorn

Barcelona, 02 de jul. 2021

Barcelona Activa ha format part un any més de la fira mundial del MWC-4YFN presentant els seus serveis i organitzant xerrades  i activitats de networking. A més, l’entitat ha facilitat la presència al congrés de 28 start-ups, incubades o participants de programes d’acompanyament de l’agència, que han pogut presentar les seves empreses i fer contactes.

A l’àgora de l’estand, Barcelona Activa ha celebrat diferents xerrades sobre iniciatives de ciutat en relació a sectors emergents com l’ economia blava, les tecnologies de la informació i la comunicació, el deep-tech, l’sport tech o el talent digital. A més, s’han presentat diferents programes com el de Preacceleració de Barcelona Activa, destinat a empreses d’alt impacte tecnològic en fases inicials.

L’agència també ha organitzat una taula rodona “Barcelona Deep Tech Hub” amb persones expertes de l’àmbit universitari i de la recerca. També ha tingut lloc el Barcelona Deep Tech Startup Demoday, un espai on es s'han presentat les spin-offs de l’àmbit deep tech més rellevants. A més, 21 startups de Barcelona Activa han tingut l’oportunitat de fer un pitch públic al Discovery Area. I, finalment, Barcelona Activa i la Mobile World Capital han organitzat  un marketplace de talent digital júnior per connectar el millor talent digital entre nous perfils professionals i empreses del sector.

La capital catalana, un dels tres millors ecosistemes europeus per acollir start-ups, segons Start-up Heatmap Europe

Segons les start-ups participants, Barcelona Activa ofereix un clima idoni per assessorar i potenciar projectes emprenedors. A més, Barcelona també s'ha situat com un dels tres millors ecosistemes europeus per acollir start-ups, segons Start-up Heatmap Europe.    

La capital catalana és la vuitena ciutat d’Europa més prometedora per a les empreses tecnològiques emergents segons la primera edició del rànquing Tech Cities of the Future 2020, elaborat per fDi Intelligence. La ciutat sobresurt en la categoria de la IED (Inversió Estrangera Directa en projectes tecnològics) en la qual es posiciona en el 5è lloc, només per darrere de Londres, Dublín, París i Amsterdam.