Publicador de continguts

null Genius, projecte guanyador del programa CREAmedia

Laia Tremosa i Víctor Calzas, impulsors de Genius, reben el premi que els acredita com a projecte guanyador del programa CREAmedia

Genius, projecte guanyador del programa CREAmedia

Barcelona Activa premia iniciatives de la indústria creativa i reconeix una app gamificada com la millor proposta innovadora

Barcelona, 06 d’oct. 2021

Barcelona Activa ha celebrat una nova entrega dels premis del CREAmedia, un programa que dona suport a la creació de projectes emprenedors dins del sector de la indústria creativa i cultural. La iniciativa està impulsada en col·laboració amb el Servei de Desenvolupament Empresarial ICEC i la Fundació Catalunya Cultura.

El projecte guanyador ha sigut Genius, una app gamificada dirigida a professionals creatius, estudiants i persones interessades. La start-up, impulsada per Laia Tremosa i Víctor Calzas, ha rebut un premi de 5.000 euros. El jurat també ha reconegut altres finalistes com l’espai de creació DiActors club, l’estudi de videojocs Bankers & Bonkers, el festival de música electrònica Mostra i les experiències gamificades Tourigma.

Les empreses emergents participants han completat un bootcamp per definir i validar el model de negoci i també han superat un període d’incubació. Per últim, han dut a terme el Demo Day on han presentat el projecte davant del jurat, que ha escollit Genius com la millor proposta. A més, a través del CREAmedia, les start-ups que en formen part tenen l’oportunitat d’accedir a acompanyament i assessorament de persones expertes.

Si vols participar en la pròxima edició, consulta tota la informació a través d’aquest enllaç.