Publicador de continguts

null Barcelona Activa incrementa la seva oferta de formació online

Formació online

Barcelona Activa incrementa la seva oferta de formació 'online'

Durant els mesos d'estiu, Barcelona Activa ha reforçat l'oferta de cursos 'online' per donar resposta a la creixent demanda per part de professionals i empreses

Barcelona, 10 de set. 2020

Durant els mesos d'estiu, Barcelona Activa ha reforçat l'oferta de cursos online per donar resposta a la creixent demanda per part de professionals i empreses. La participació d'aquest juliol ha augmentat fins arribar a les 56.000 inscripcions, un 43% més que al 2019.

El nombre de persones inscrites en formacions tecnològiques enguany s'ha incrementat en un 85% respecte de l'any passat. Aquest fet posa de relleu que l'opció virtual està consolidada i destaca que la digitalització té un paper clau en el sector formatiu.

Barcelona Activa aposta per programes i polítiques públiques que fomentin el talent digital i el reskilling, ja que les empreses tecnològiques són les que han generat més ocupació i han patit menys destrucció de llocs de treball. 

La formació de Barcelona Activa és gratuïta i oberta, a disposició de tota la ciutadania i dirigida a tota persona que vulgui trobar feina o millorar el seu perfil professional. 

A través del Cibernàrium i del web Barcelona Treball, Barcelona Activa ofereix tot tipus d'experiències formatives en funció dels objectius de la persona usuària. D'una banda el Cibernàrium, servei municipal de divulgació i captació tecnològica, posa a disposició cursos de millora de les competències digitals, amb prop de 100 activitats setmanals, que inclouen masterclass de primer nivell amb experts de renom com Genís Roca, Karme Peiró, Simona Levi o Esther Paniagua. D'altra banda, Barcelona Treball ha centrat la seva oferta formativa a l'Aula Virtual, amb 55 activitats a l'agost per seguir formant a distància persones interessades a millorar les seves competències professionals i trobar feina.