Publicador de continguts

null Els webinars ‘Barcelona mai s’atura’,  ja disponibles en vídeo

Càpsules de vídeo dels webinars Reactivem l'economia de Barcelona

Els webinars ‘Barcelona mai s’atura’,  ja disponibles en vídeo

Els seminaris web estan inspirats en les 55 mesures per a la reactivació econòmica de Barcelona

Barcelona, 14 de nov. 2020

Aquestes últimes setmanes s’han retransmès en streaming una sèrie de webinars per informar sobre les accions i mesures que l’Ajuntament de Barcelona està duent a terme per la regeneració del teixit econòmic i social i l’acceleració econòmica de la ciutat. 

En els webinars, inspirats en les 55 mesures per a la reactivació econòmica, s’ha comptat amb la participació de persones expertes i responsables municipals que han explicat les eines disponibles.

Barcelona Activa ha participat en les següents sessions com a promotora de les mesures: 

“L’economia social i solidària mai s’atura: Com estem ajudant l’ESS?” 

Sessió per explicar com l’àmbit de l’ESS i la política pública d’impuls de l’ESS dona resposta a la crisi socioeconòmica, amb iniciatives ja consolidades com Impulsem el que FAS o Camí de la solidesa. 

“Barcelona’s self-employed professionals never stop” 

En aquest webinar, l’àrea de Promoció de ciutat explica les mesures municipals adreçades a persones treballadores autònomes de la comunitat internacional que viuen i treballen a Barcelona.

“L’economia de Barcelona mai s’atura”

Barcelona Activa explica en aquest webinar accions com la mesura de govern de talent, els ajuts a la contractació Crea Feina, l’accés a microcrèdits amb B·Crèdits i els programes en clau de gènere com Lidera, així com els diferents programes i serveis de Barcelona Activa als quals poden accedir les persones de l’àmbit emprenedor i empresarial de la ciutat. 

“L’ocupació de Barcelona mai s’atura”

Sessió per donar a conèixer quines són les accions municipals que s’estan duent a terme per generar ocupació de qualitat. Es posa l’accent en el pla de xoc per lluitar contra l’atur juvenil, així com en els diferents programes i serveis de Barcelona Activa als quals pot accedir la ciutadania. També es parla sobre la necessitat de formar-se per millorar les capacitats professionals i trobar feina en sectors emergents. 

Els webinars complets en vídeo es poden veure online al següent enllaç.