Publicador de continguts

null La innovació en polítiques públiques centra la trobada del ThinkNet de Barcelona Activa

La innovació en polítiques públiques centra la trobada del ThinkNet de Barcelona Activa

La innovació en polítiques públiques centra la trobada del ThinkNet

La nostra xarxa de professionals s’ha enfocat en l’impacte de les iniciatives de l’administració durant la tercera sessió de treball

Barcelona, 18 d’abr. 2023

El ThinkNet de Barcelona Activa ha centrat la nova sessió de treball en l’impacte de la innovació en les polítiques públiques sobre la ciutadania. La trobada de la xarxa d'intercanvi de coneixements de l’agència ha comptat amb persones expertes i representants del sector públic i del món acadèmic. La reunió s’ha celebrat al paranimf de l’Escola Industrial, a l’antiga fàbrica Batlló propietat de la Diputació de Barcelona.

S’han dut a terme diferents dinàmiques d'intercanvi d’idees i coneixements sobre l’impacte de la innovació en la societat, els nous perfils professionals, la col·laboració publico-privada i el rol del sector públic. També s’ha debatut sobre l’emprenedoria gov-tech, les necessitats i projectes referents i també els àmbits d’innovació tecnològica en el sector públic. Així mateix, s’han presentat casos d’èxit d’empreses especialitzades en la temàtica i s’han extret conclusions de les diferents taules de debat.

El ThinkNet consisteix en un espai de trobada format per persones referents en els àmbits de l'ocupació, l’emprenedoria, la cohesió social, el desenvolupament territorial i la formació. Una xarxa de professionals que col·laboren amb Barcelona Activa per analitzar els reptes i debats que necessita abordar la ciutat.

Si vols conèixer les persones que han participat en la trobada del ThinkNet, entra en aquest enllaç.