Publicador de continguts

null El talent internacional de Barcelona es reuneix al Museu Marítim

El BICD se celebrarà durant el pròxim dissabte 22 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona.

El talent internacional de Barcelona es reuneix al Museu Marítim

El Barcelona International Community Day, la trobada de l’ecosistema de la comunitat internacional de la ciutat, se celebrarà el proper 22 d’octubre

Barcelona, 13 d’oct. 2022

El Museu Marítim de Barcelona acollirà el Barcelona International Community Day 2022 durant el pròxim dissabte 22 d’octubre. La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, comptarà amb activitats, tallers i conferències. L’esdeveniment també inclourà una fira amb empreses, entitats i associacions que ofereixen serveis, productes i iniciatives per a la comunitat internacional.

Barcelona Activa comptarà amb un estand per facilitar l’aterratge a la ciutat de les persones nouvingudes que venen a formar-se, treballar o emprendre des de l’estranger. S’oferiran serveis d’orientació i cerca de feina com la Plataforma Empresa-Ocupació, on es pot accedir a ofertes laborals de la ciutat i connectar amb empreses que ofereixen possibilitats de treball.

Així mateix, Barcelona Activa ha organitzat diferents activitats per connectar el talent estranger amb oportunitats de feina, des de tallers de presentació de currículums fins a tècniques per superar un procés de selecció.

Si vols connectar amb la comunitat internacional, vine al Barcelona International Community Day 2022! Es pot consultar tot el programa aquí.