Publicador de continguts

null Suport per a la digitalització de pimes i persones treballadores autònomes

Programa per a la digitalització de pimes i persones treballadores autònomes

Suport per a la digitalització de pimes i persones treballadores autònomes

El servei de Barcelona Activa oferirà assessorament per a la tramitació dels nous ajuts Kit Digital

Barcelona, 08 de set. 2022

Barcelona Activa ofereix assessorament per sol·licitar i gestionar els ajuts Kit Digital, dirigits a les empreses i persones treballadores autònomes. El Servei de Digitalització per a Pimes i Persones Treballadores Autònomes de Barcelona Activa ha començat a proporcionar informació, assessorament i suport a la tramitació dels ajuts. La iniciativa, impulsada pel govern espanyol, té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

El servei de Barcelona Activa inclou la implementació de millores en àrees com l’augment de presència de l’empresa a Internet. També oferim assessorament en l’estratègia de comunicació i màrqueting online de les empreses o persones autònomes i en la utilització de canals de venda digitals. A més, es treballa en la digitalització dels processos de gestió de l’empresa i la utilització d’eines que facilitin el treball col·laboratiu i el teletreball.

Les persones sol·licitants del Kit Digital poden aconseguir fins a 6.000€ per implementar els serveis esmentats i la convocatòria per a optar als ajuts ja està oberta. Consulta tota la informació relacionada amb les subvencions en aquest enllaç i l’assessorament que oferim des de Barcelona Activa clicant aquí