Publicador de continguts

null L'Smart City Expo porta noves solucions urbanes intel·ligents a Barcelona

Una imatge de la presentació del projecte Connectio durant el congrés internacional Smart City Expo

L'Smart City Expo porta noves solucions urbanes intel·ligents a Barcelona

Barcelona Activa llança a la fira el projecte Connectio, un recurs per connectar oportunitats d’innovació amb empreses de l’ecosistema local

Barcelona, 17 de nov. 2022

Barcelona ha acollit entre el 15 i el 17 de novembre una nova edició de la fira de solucions urbanes intel·ligents, l'Smart City Expo World Congress. L’Ajuntament hi ha participat amb un estand propi, on ha exposat una quarantena projectes innovadors per mostrar l’aposta en el lideratge de la transició ecològica i digital.

Durant tres jornades, s’han mostrat aplicacions que milloren la vida quotidiana de les persones i iniciatives per a la digitalització de serveis a la ciutadania i de gestió urbana. També s’han presentat projectes en marxa per donar forma a una ciutat més verda i amb una mobilitat més sostenible i intel·ligent, en el marc del Tomorrow Mobility.

Barcelona Activa ha estat molt present a l’estand municipal i hi ha presentat el projecte Connectio. Es tracta d’una plataforma empresarial dirigida a petites, mitjanes i grans empreses, amb l’objectiu de connectar oportunitats d’innovació amb empreses de l’ecosistema local que ofereixen solucions diferencials.

L’estand de l’Ajuntament també ha comptat amb la presència de 10 empreses innovadores usuàries dels serveis de Barcelona Activa o incubades als equipaments de l’agència que promouen projectes a la ciutat: Sensotran, Columat, Herta Secutiry, Witrace​, Geoda Solar, Smart Data System, Datactions, Qood, ​One Mind i Ctrl 4 Enviro.

Per a més informació sobre el congrés, consulta aquest enllaç o fes un cop d’ull al nostre perfil de Twitter.