Publicador de continguts

null Barcelona Activa se suma a la celebració de l’Orgull LGTBIQ+

Descobreix les activitats i recursos que ofereix l’agència per a la diversitat i la inclusió del col·lectiu LGTBIQ+

Barcelona Activa se suma a la celebració de l’Orgull LGTBIQ+

Descobreix les activitats i recursos que ofereix l’agència per a la diversitat i la inclusió del col·lectiu LGTBIQ+

Barcelona, 28 de juny 2024

Avui, 28 de juny, es commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ i l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa se sumen a les reivindicacions en defensa dels drets i llibertats del col·lectiu. L’agència manté el compromís amb la igualtat d’oportunitats i la no discriminació per raó de sexe, diversitat sexual i de gènere. 

Durant els mesos de juny i juliol, s’ha posat en marxa un ampli programa d’activitats a tots els barris de la ciutat. Propostes artístiques, festives i culturals que s’emmarquen en la campanya Orgull Barcelona, que busca convertir la ciutat pionera en la defensa dels drets a la diversitat i de gènere i les llibertats de la ciutadania. 

Barcelona Activa s’hi sumarà amb la celebració de l’esdeveniment Think Plus: Formació i gestió de la diversitat LGTBIQ+ a l’empresa. L’acte tindrà lloc el 10 de juliol i s’enfocarà en conèixer de prop la importància i els beneficis de tractar la diversitat a les organitzacions. La jornada anirà acompanyada de les actuacions musicals de Suu i del DJ Luc Loren. 

Més enllà de les activitats, des de l’agència també s’ha impulsat el Pla d'acció per a la gestió interna de la diversitat sexual i de gènere 2023-2026. La iniciativa anirà acompanyada d’altres mesures concretes que busquen fer possible la igualtat real i efectiva de les persones LGTBIQ+ en totes les actuacions de Barcelona Activa.