Publicador de continguts

null Barcelona Activa reconeix persones que han trobat feina a través de programes d’inserció

Foto de família a l'acte Barcelona Crea Ocupació

Barcelona Activa reconeix persones que han trobat feina a través de programes d’inserció

L'agència celebra un acte amb 800 persones en atur de llarga durada reinserides al mercat laboral a través de projectes que incentiven la contractació

Barcelona, 09 de nov. 2022

El Saló de l'Ocupació s’ha convertit en una de les eines per impulsar la creació de treball de qualitat a Barcelona. Per celebrar-ho, Barcelona Activa ha organitzat un acte per reconèixer les prop de 800 en situació d’atur de llarga durada que s’han incorporat al mercat de treball durant l’any 2022. Del total de persones que han aconseguit reinserir-se, el 50% es trobaven en risc d’exclusió i un 54,5% han sigut dones.

L’agència municipal ha destinat 10,5M€ a programes d’ocupació i formació perquè les persones puguin formar-se i optar a contractacions més estables i indefinides. Les contractacions i les formacions s’han impulsat a través de 3 programes municipals que incentiven la contractació: Crea feina Plus, Cases d’Oficis i Projectes Integrals per a la Contractació.

Des de Barcelona Activa treballem per reduir l’atur i augmentar la qualitat de l’ocupació i fer front a les inestabilitats econòmiques i les desigualtats. En aquesta línia, també s’ha promogut l'Acord Barcelona per a l’Ocupació de Qualitat (ABOQ), un conveni per consolidar Barcelona com a referent internacional en el foment de l’equitat i qualitat en el mercat de treball.

Consulta tots els nostres programes i serveis per trobar feina a la ciutat de Barcelona. Tota la informació a l'enllaç.