Publicador de continguts

null Punt final a un BIZ Barcelona i un Saló de l’Ocupació carregats d’oportunitats de futur

Punt final a un BIZ Barcelona i un Saló de l’Ocupació carregats d’oportunitats de futur

Punt final a un BIZ Barcelona i un Saló de l’Ocupació carregats d’oportunitats de futur

Més de 12.000 persones han visitat les fires impulsades amb l’objectiu de potenciar els negocis de proximitat i la recerca de feina

Barcelona, 06 d’oct. 2023

Les fires BIZ Barcelona i Saló de l’Ocupació han tancat les portes després de dues jornades molt intenses. El pavelló de Montjuïc de Fira de Barcelona ha acollit més de 12.000 persones que han pogut conèixer l’ecosistema ocupacional de la ciutat. El BIZ Barcelona s’ha enfocat en què pimes i petits negocis siguin més competitius i el Saló de l’Ocupació en què la ciutadania que busca feina trobi sortides laborals interessants.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, s’ha encarregat de l’organització amb l’objectiu d’enfortir i diversificar l’economia local i promoure una millor ocupabilitat. Un espai de trobada intergeneracional impulsat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Pimec, l’Àrea Metropolitana i la Cambra de Comerç.

Durant els dos dies de fires, Saló i BIZ han disposat d’espais expositius de més de 160 empreses i entitats i s’han dut a terme 2.200 assessoraments per a la recerca de feina i més de 850 entrevistes de networking. També s’han ofert més de 230 activitats entre tallers, espais d’assessorament, demostracions, conferències i xerrades que han gaudit de la presència de 342 ponents. A l’estand de Barcelona Activa s’han acompanyat 16 empreses emergents perquè es donessin a conèixer.

La regidora de Promoció Econòmica i Treball de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil, ha fet balanç de l’edició d’enguany destacant els salons com “una excel·lent demostració del treball continuat de les entitats vinculades al món empresarial i a l’ecosistema ocupacional de la ciutat”. Gil també ha destacat que l’objectiu de les fires se centra en “garantir oportunitats de futur per a tothom”.